SOA TEST DEN BOSCH

Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes, hepatitis B. HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas

Soa test doen in Den Bosch, Oss, Vught, Drunen, Boxtel, Uden en Veghel


Den Bosch is misschien wel de gezelligste stad van Nederland. Met z’n aangename centrum en diverse kroegjes is het de perfecte plek om nieuwe mensen te leren kennen. En dat gebeurt dan ook wekelijks op grote schaal. En in een stad waar lief en leed worden gedeeld en intimiteiten plaatsen vinden bestaat helaas ook de kans om een Seksueel Overdraagbare Aandoening op te lopen. En dat is natuurlijk wat je het liefste wilt voorkomen. Gelukkig bestaan er in de regio Den Bosch, Oss, Vught, Boxtel, Uden, Drunen, Rosmalen en omgeving genoeg plaatsen waar je je kunt laten testen op Chlamydia, Gonorroe en andere Soa’s. Hieronder vind je meer informatie over het doen van een soatest in Den Bosch (bij een kliniek of in de vorm van een betrouwbare zelftest).

SOA poli in Den Bosch, Oss, Vught, Veghel, Drunen of omgeving

Geef je de voorkeur aan een soa test die wordt afgenomen door een specialist boven het uitvoeren van een soa zelftest, dan kun je terecht bij de GGD, je huisarts of een gespecialiseerde SOA poli in Den Bosch of omgeving. Veel voorkomende SOA’s zijn Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes en hepatitis B. Andere SOA’s zijn HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas. Hieronder vind je SOA poli’s is de omgeving van Den Bosch, Oss, Drunen, Veghel, Uden, Boxtel waar je terecht kunt voor een test.

Anonieme SOA zelftesten voor regio Den Bosch, Uden, Veghel, Oss of omgeving

Het doen van een Soa zelftest heeft een aantal voordelen. Je hoeft immers geen intieme details te delen met testafnemers. Ook zijn anonieme soa zelftesten doorgaans iets goedkoper. Het lijkt dus een ideale oplossing om van je onzekerheid af te komen. De grote vraag is natuurlijk wel hoe betrouwbaar zijn zelftesten in relatie tot soa testen in soa poli’s in Den Bosch.

Het RIVM maakte in 2016 onderscheid tussen thuistesten die je op dient te sturen naar een laboratorium en testen die direct een uitslag geven. Hierbij was toen de conclusie dat zelftesten die direct uitslag geven toen niet voldeden aan eisen m.b.t. betrouwbaarheid en gevoeligheid. Aangeraden werd om enkel te gaan voor goede thuistesten voor laboratoria en gespecialiseerde soa poli. Hieronder vind je een aantal soa thuistesten voor laboratoria die interessant kunnen zijn voor mensen uit Den Bosch, Vught, Oss, Rosmalen, Uden, Veghel, Boxtel, Heesch, Vlijmen en omgeving :

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING