'Awin' SOA test Den Bosch, Oss, Vught of THUISTEST vanaf €59,95

SOA TEST DEN BOSCH

Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes, hepatitis B. HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas

Soa test doen in Den Bosch, Oss, Vught, Drunen, Boxtel, Uden en Veghel


Den Bosch is misschien wel de gezelligste stad van Nederland. Met z’n aangename centrum en diverse kroegjes is het de perfecte plek om nieuwe mensen te leren kennen. En dat gebeurt dan ook wekelijks op grote schaal. En in een stad waar lief en leed worden gedeeld en intimiteiten plaatsen vinden bestaat helaas ook de kans om een Seksueel Overdraagbare Aandoening op te lopen. En dat is natuurlijk wat je het liefste wilt voorkomen. Gelukkig bestaan er in de regio Den Bosch, Oss, Vught, Boxtel, Uden, Drunen, Rosmalen en omgeving genoeg plaatsen waar je je kunt laten testen op Chlamydia, Gonorroe en andere Soa’s. Het betreft hier dan zowel soa testen voor mannen als soa testen voor vrouwen. Hieronder vind je meer informatie over het doen van een soatest in Den Bosch (bij een kliniek of in de vorm van een betrouwbare zelftest).

Anonieme SOA zelftesten vanaf €59,95 voor regio Den Bosch, Uden, Veghel, Oss of omgeving

Het doen van een Soa zelftest heeft een aantal voordelen. Je hoeft immers geen intieme details te delen met testafnemers. Ook zijn anonieme soa zelftesten doorgaans iets goedkoper. Het lijkt dus een ideale oplossing om van je onzekerheid af te komen. De grote vraag is natuurlijk wel hoe betrouwbaar zijn zelftesten in relatie tot soa testen in soa poli’s in Den Bosch.

Het RIVM maakte in 2016 onderscheid tussen thuistesten die je op dient te sturen naar een laboratorium en testen die direct een uitslag geven. Hierbij was toen de conclusie dat zelftesten die direct uitslag geven toen niet voldeden aan eisen m.b.t. betrouwbaarheid en gevoeligheid. Aangeraden werd om enkel te gaan voor goede thuistesten voor laboratoria en gespecialiseerde soa poli. Hieronder vind je een aantal soa thuistesten voor laboratoria die interessant kunnen zijn voor mensen uit Den Bosch, Vught, Oss, Rosmalen, Uden, Veghel, Boxtel, Heesch, Vlijmen en omgeving :

Anonieme chlamydia testen voor thuis regio Den Bosch, Veghel, Oss etc.

Chlamydia is de meest voorkomende SOA in de regio Den Bosch. De kans is dan ook het grootste, dat als je besmet bent geraakt met een SOA dat het met deze is gebeurd. Heb je veel wisselende contacten, dan is het verstandig om jezelf periodiek te laten testen. Maar misschien is het verstandig om dit nog iets vaker te doen voor Chlamydia. Klik hieronder voor een betrouwbare chlamydia test voor thuis (waarbij je het testmateriaal per post opstuurt naar het laboratorium).

Anonieme Gonorroe testen voor thuis regio Den Bosch, Oss, Veghel

Gonorroe is ook een SOA die voorkomt in de top-5. Net als voor Chlamydia geldt dat het misschien verstandig kan zijn om je net iets vaker op deze SOA te laten testen.Klik hieronder voor meer informatie over een anonieme Gonorroe SOA test die je kunt doen van je eigen bank.

Complete en betrouwbare SOA thuistest voor vrouwen of mannen (vergelijkbaar met een complete soa test in een soa poli in Den Bosch, Oss, Veghel of regio)

Geef je de voorkeur aan een complete SOA thuistest voor vrouwen of mannen met de meest voorkomende SOA´s (Chlamydia EN Gonorroe EN Syfilis EN Herpes EN Mycoplasma EN Trichomonas) in plaats van een minder anoniem en in veel gevallen wat kostbaarder bezoek aan een soa kliniek in Den Bosch, Oss, Veghel of aan de huisarts, dan is onderstaande SOA test wellicht een mooie oplossing. 

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING
Awin