'Awin' SOA test Zwolle, Emmen, Meppel of THUISTEST vanaf €59,95

SOA TEST ZWOLLE

Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes, hepatitis B. HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas

Soa test doen in Zwolle, Heerenveen, Meppel, Hoogeveen en Emmen


Wat een prachtige stad is het toch, het schitterende Zwolle. Het is een belangrijke toegangspoort tot het verre Noorden van Nederland en verzorgt dan ook dagelijks de toestroom van reizigers uit andere delen van het land via ov of eigen vervoer. En waar elke dag veel mensen samenkomen daar ontstaan mooie dingen als vriendschappen en nieuwe liefdes en passies. En een belangrijke toevoeging hieraan is natuurlijk seks. Hoe fijn seks ook kan zijn, er kan natuurlijk altijd iets misgaan. En met een SOA kun je maar beter niet te lang onwetend blijven rondlopen. Gelukkig zijn er diverse soa polis in Zwolle, Kampen, Hattem, Wezep en Dalfsen waar je terecht kunt voor een test. Het betreft hier dan zowel soa testen voor mannen als soa testen voor vrouwen. Ook bestaan er er zelftesten welke betrouwbaar zijn. Op deze pagina vertellen we je hier graag meer over.

Anonieme SOA zelftesten vanaf €59,95 voor regio Zwolle, Heerenveen, Hoogeveen, Emmen en Meppel

Het doen van een Soa zelftest heeft een aantal voordelen. Je hoeft immers geen intieme details te delen met testafnemers. Ook zijn anonieme soa zelftesten doorgaans iets goedkoper. Het lijkt dus een ideale oplossing om van je onzekerheid af te komen. De grote vraag is natuurlijk wel hoe betrouwbaar zijn zelftesten in relatie tot soa testen in soa poli’s in Zwolle.

Het RIVM maakte in 2016 onderscheid tussen thuistesten die je op dient te sturen naar een laboratorium en testen die direct een uitslag geven. Hierbij was toen de conclusie dat zelftesten die direct uitslag geven toen niet voldeden aan eisen m.b.t. betrouwbaarheid en gevoeligheid. Aangeraden werd om enkel te gaan voor goede thuistesten voor laboratoria en gespecialiseerde soa poli. Hieronder vind je een aantal soa thuistesten voor laboratoria die interessant kunnen zijn voor mensen uit Zwolle, Hattem, Meppel, Hoogeveen, Heerenveen, Emmen, Wezep, Dalfsen en omgeving :

Anonieme Chlamydia testen voor thuis regio Zwolle

Chlamydia is de meest voorkomende SOA in de regio Zwolle. De kans is dan ook het grootste, dat als je besmet bent geraakt met een SOA dat het met deze is gebeurd. Heb je veel wisselende contacten, dan is het verstandig om jezelf periodiek te laten testen. Maar misschien is het verstandig om dit nog iets vaker te doen voor Chlamydia. Klik hieronder voor een betrouwbare chlamydia test voor thuis (waarbij je het testmateriaal per post opstuurt naar het laboratorium).

Anonieme Gonorroe testen voor thuis regio Zwolle

Gonorroe is ook een SOA die voorkomt in de top-5. Net als voor Chlamydia geldt dat het misschien verstandig kan zijn om je net iets vaker op deze SOA te laten testen.Klik hieronder voor meer informatie over een anonieme Gonorroe SOA test die je kunt doen van je eigen bank.

Complete en betrouwbare SOA thuistest voor vrouwen of mannen (vergelijkbaar met een complete soa test in een soa poli in Zwolle, Emmen, Heerenveen of regio)

Geef je de voorkeur aan een complete SOA thuistest voor vrouwen of mannen met de meest voorkomende SOA´s (Chlamydia EN Gonorroe EN Syfilis EN Herpes EN Mycoplasma EN Trichomonas) in plaats van een minder anoniem en in veel gevallen wat kostbaarder bezoek aan een soa kliniek in Zwolle, Heerenveen, Emmen of aan de huisarts, dan is onderstaande SOA test wellicht een mooie oplossing. 

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING
Awin