SOA TEST ZWOLLE

Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes, hepatitis B. HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas

Soa test doen in Zwolle, Heerenveen, Meppel, Hoogeveen en Emmen


Wat een prachtige stad is het toch, het schitterende Zwolle. Het is een belangrijke toegangspoort tot het verre Noorden van Nederland en verzorgt dan ook dagelijks de toestroom van reizigers uit andere delen van het land via ov of eigen vervoer. En waar elke dag veel mensen samenkomen daar ontstaan mooie dingen als vriendschappen en nieuwe liefdes en passies. En een belangrijke toevoeging hieraan is natuurlijk seks. Hoe fijn seks ook kan zijn, er kan natuurlijk altijd iets misgaan. En met een SOA kun je maar beter niet te lang onwetend blijven rondlopen. Gelukkig zijn er diverse soa polis in Zwolle, Kampen, Hattem, Wezep en Dalfsen waar je terecht kunt voor een test. Ook bestaan er er zelftesten welke betrouwbaar zijn. Op deze pagina vertellen we je hier graag meer over.

SOA poli in Zwolle, Emmen, Meppel, Hoogeveen, Heerenveen of omgeving

Geef je de voorkeur aan een soa test die wordt afgenomen door een specialist boven het uitvoeren van een soa zelftest, dan kun je terecht bij de GGD, je huisarts of een gespecialiseerde SOA poli in Zwolle of omgeving. Veel voorkomende SOA’s zijn Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes en hepatitis B. Andere SOA’s zijn HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas. Hieronder vind je SOA poli’s is de omgeving van Zwolle, Heerenveen, Emmen, Meppel en Hoogeveen waar je terecht kunt voor een test.

Anonieme SOA zelftesten voor regio Zwolle, Heerenveen, Hoogeveen, Emmen en Meppel

Het doen van een Soa zelftest heeft een aantal voordelen. Je hoeft immers geen intieme details te delen met testafnemers. Ook zijn anonieme soa zelftesten doorgaans iets goedkoper. Het lijkt dus een ideale oplossing om van je onzekerheid af te komen. De grote vraag is natuurlijk wel hoe betrouwbaar zijn zelftesten in relatie tot soa testen in soa poli’s in Zwolle.

Het RIVM maakte in 2016 onderscheid tussen thuistesten die je op dient te sturen naar een laboratorium en testen die direct een uitslag geven. Hierbij was toen de conclusie dat zelftesten die direct uitslag geven toen niet voldeden aan eisen m.b.t. betrouwbaarheid en gevoeligheid. Aangeraden werd om enkel te gaan voor goede thuistesten voor laboratoria en gespecialiseerde soa poli. Hieronder vind je een aantal soa thuistesten voor laboratoria die interessant kunnen zijn voor mensen uit Zwolle, Hattem, Meppel, Hoogeveen, Heerenveen, Emmen, Wezep, Dalfsen en omgeving :

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING