SOA TEST VROUW

Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes, hepatitis B. HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas

Soa test doen voor vrouwen


Het is gewoon even schrikken als je onverwacht een telefoontje krijgt van een ex partner die je vertelt dat hij of zij positief is getest op het hebben van een SOA. En vooral ook omdat je ex je vervolgens aanraadt om zelf ook een soa test voor vrouwen te doen. Misschien voel je dan een soort van schaamte over het feit dat dit kon gebeuren of zie je er tegenop om jezelf aan een test te onderwerpen. Toch is het belangrijk om te doen. Uiteraard om een eventuele nieuwe partner niet te infecteren, maar ook omdat lang rondlopen met een SOA in je lichaam gewoon niet zo gezond is. Na verloop van tijd kunnen er vervelende klachten optreden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onvruchtbaarheid bij vrouwen. Stap dus over de drempel en laat jezelf op betrouwbare wijze testen. Dat kan bijvoorbeeld d.m.v. een soa zelftest voor vrouwen of een bezoek aan een betrouwbare soa poli. Voor hulpmiddelen voor het verhogen van het vrouwelijk libido kijk je op libido verhogen pillen voor vrouwen.

Testalize: soa thuistesten voor vrouwen.

Testalize is een betrouwbare thuistest. Je neemt zelf een uitstrijkje af. Vervolgens stuur je zelf het testmateriaal op via gratis envelop gewoon via de normale brievenbus. Al binnen 48 uur kun je zien wat het testresultaat is. De testen die je kunt doen zijn voor de relatief veelvuldig voorkomende Soa’s: Gonorroe en Chlamydia.

  • TIP! Spoedtest soa thuistesten vrouwen – vanaf €49,95, gratis verzendingmeer informatie

  • Testalize soa thuistesten vrouwen – vanaf €59,95, gratis verzendingmeer informatie

  • Testalize soa thuistesten vrouwen – vanaf €59,95, gratis verzendingmeer informatie

  • Testalize soa thuistesten voor vrouwen – vanaf €59,95 – meer informatie

  • Testalize soa thuistesten voor vrouwen – vanaf €49,95, gratis verzendingmeer informatie

Anonieme SOA zelftesten voor vrouwen

Het doen van een Soa zelftest als vrouw heeft een aantal voordelen. Je hoeft immers geen intieme details te delen met testafnemers. Ook zijn anonieme soa zelftesten doorgaans iets goedkoper. Het lijkt dus een ideale oplossing om van je onzekerheid af te komen. De grote vraag is natuurlijk wel hoe betrouwbaar zijn zelftesten in relatie tot soa testen in soa poli’s.

Het RIVM maakte in 2016 onderscheid tussen thuistesten die je op dient te sturen naar een laboratorium en testen die direct een uitslag geven. Hierbij was toen de conclusie dat zelftesten die direct uitslag geven toen niet voldeden aan eisen m.b.t. betrouwbaarheid en gevoeligheid. Aangeraden werd om enkel te gaan voor goede thuistesten voor laboratoria en gespecialiseerde soa poli. Hieronder vind je een aantal soa thuistesten voor laboratoria die interessant kunnen zijn voor je:

SOA test voor vrouwen in een kliniek

Geef je de voorkeur aan een soa test die wordt afgenomen door een specialist boven het uitvoeren van een soa zelftest, dan kun je terecht bij de GGD, je huisarts of een gespecialiseerde SOA poli in jouw omgeving. Veel voorkomende SOA’s zijn Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes en hepatitis B. Andere SOA’s zijn HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas. Hieronder vind je SOA poli’s is jouw omgeving waar je terecht kunt voor een soa test als vrouw.

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING
Awin