'Awin' SOA test vrouw SOAPOLI OF THUISTEST vanaf €39,95

SOA TEST VROUW

Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes, hepatitis B. HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas

Soa test doen voor vrouwen


Het is gewoon even schrikken als je onverwacht een telefoontje krijgt van een ex partner die je vertelt dat hij of zij positief is getest op het hebben van een SOA. En vooral ook omdat je ex je vervolgens aanraadt om zelf ook een soa test voor vrouwen te doen. Misschien voel je dan een soort van schaamte over het feit dat dit kon gebeuren of zie je er tegenop om jezelf aan een test te onderwerpen. Toch is het belangrijk om te doen. Uiteraard om een eventuele nieuwe partner niet te infecteren, maar ook omdat lang rondlopen met een SOA in je lichaam gewoon niet zo gezond is. Na verloop van tijd kunnen er vervelende klachten optreden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onvruchtbaarheid bij vrouwen. Stap dus over de drempel en laat jezelf op betrouwbare wijze testen. Dat kan bijvoorbeeld d.m.v. een soa zelftest voor vrouwen of een bezoek aan een betrouwbare soa poli. Voor hulpmiddelen voor het verhogen van het vrouwelijk libido kijk je op libido verhogen pillen voor vrouwen.

Testalize: soa thuistesten voor vrouwen.

Testalize is een betrouwbare thuistest. Je neemt zelf een uitstrijkje af. Vervolgens stuur je zelf het testmateriaal op via gratis envelop gewoon via de normale brievenbus. Al binnen 48 uur kun je zien wat het testresultaat is. De testen die je kunt doen zijn voor de relatief veelvuldig voorkomende Soa’s: Gonorroe en Chlamydia.

  • TIP! Testalize voor vrouwen: chlamydia EN gonorroe combi zelftesten – vanaf €59,95, gratis verzendingmeer informatie

  • TIP! BUDGET test vrouwen: Clamydia OF gonorroe OF Mycoplasma OF Trichomonas – vanaf €39,95, gratis verzendingmeer informatie

  • Testalize soa thuistesten vrouwen – vanaf €65,95, gratis verzendingmeer informatie

  • Testalize soa thuistesten voor vrouwen – vanaf €65,95 – meer informatie

  • Testalize soa thuistesten voor vrouwen – vanaf €65,95, gratis verzendingmeer informatie

Complete SOA thuistest voor vrouwen (vergelijkbaar met een complete soa test in een soa poli)

Geef je de voorkeur aan een complete SOA test voor vrouwen met de meest voorkomende SOA´s (Chlamydia EN Gonorroe EN Syfilis EN Herpes EN Mycoplasma EN Trichomonas) in plaats van een losse soa test, dan is onderstaande SOA test wellicht een mooie oplossing. 

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING
Awin