SOA TEST UTRECHT

Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes, hepatitis B. HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas

Soa test doen in Utrecht, Nieuwegein, Zeist, Houten en Maarssen


Utrecht is een stad waar altijd veel gebeurd. De gezellige grachten trekken hele hordes binnen- en buitenlandse toeristen aan. De pleinen met leuke kroegjes zijn de plek waar veel mensen samenkomen en genieten van aangenaam gezelschap. En er zijn natuurlijk de leuke studentenfeesten die ervoor zorgen dat de stad een heerlijke plek is om een studie af te ronden aan de universiteit of hogeschool. En te midden van deze mensenmassa’s ontstaan flirts, liefdes en leuke vriendschappen. Uiteraard wordt er ook genoten van seks. Belangrijk is daarbij wel om elkaar niet te besmetten met soa’s. Dus is het verstandig om bij wisselende contacten of onveilige seks jezelf te laten testen op de aanwezigheid van soa’s. Op deze pagina vertellen we je graag waar je dit kunt doen in de regio Utrecht, Nieuwegein, Maarssen, Bilthoven, Breukelen, Hilversum, Houten, Vianen, Ijsselstein, Zeist en omgeving. Ook vertellen we je graag waar je een betrouwbare zelftest kunt vinden.

SOA poli in Utrecht, Zeist, Houten, Nieuwegein, Maarssen of omgeving

Geef je de voorkeur aan een soa test die wordt afgenomen door een specialist boven het uitvoeren van een soa zelftest, dan kun je terecht bij de GGD, je huisarts of een gespecialiseerde SOA poli in Utrecht of omgeving. Veel voorkomende SOA’s zijn Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes en hepatitis B. Andere SOA’s zijn HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas. Hieronder vind je SOA poli’s is de omgeving van Utrecht, Zeist, Maarssen, Houten, Breukelen en Nieuwegein waar je terecht kunt voor een test.

Anonieme SOA zelftesten voor regio Utrecht, Nieuwegein, Houten, Vianen

Het doen van een Soa zelftest heeft een aantal voordelen. Je hoeft immers geen intieme details te delen met testafnemers. Ook zijn anonieme soa zelftesten doorgaans iets goedkoper. Het lijkt dus een ideale oplossing om van je onzekerheid af te komen. De grote vraag is natuurlijk wel hoe betrouwbaar zijn zelftesten in relatie tot soa testen in soa poli’s in Utrecht.

Het RIVM maakte in 2016 onderscheid tussen thuistesten die je op dient te sturen naar een laboratorium en testen die direct een uitslag geven. Hierbij was toen de conclusie dat zelftesten die direct uitslag geven toen niet voldeden aan eisen m.b.t. betrouwbaarheid en gevoeligheid. Aangeraden werd om enkel te gaan voor goede thuistesten voor laboratoria en gespecialiseerde soa poli. Hieronder vind je een aantal soa thuistesten voor laboratoria die interessant kunnen zijn voor mensen uit Utrecht, Houten, Nieuwegein, Vianen, Zeist, Bilthoven, Bunnik,. Ijsselstein, Breukelen, Hilversum en omgeving :

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING