'Awin' SOA test Utrecht, Zeist, Vianen, Maarssen of THUISTEST vanaf €59,95

SOA TEST UTRECHT

Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes, hepatitis B. HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas

Soa test doen in Utrecht, Nieuwegein, Zeist, Houten en Maarssen


Utrecht is een stad waar altijd veel gebeurd. De gezellige grachten trekken hele hordes binnen- en buitenlandse toeristen aan. De pleinen met leuke kroegjes zijn de plek waar veel mensen samenkomen en genieten van aangenaam gezelschap. En er zijn natuurlijk de leuke studentenfeesten die ervoor zorgen dat de stad een heerlijke plek is om een studie af te ronden aan de universiteit of hogeschool. En te midden van deze mensenmassa’s ontstaan flirts, liefdes en leuke vriendschappen. Uiteraard wordt er ook genoten van seks. Belangrijk is daarbij wel om elkaar niet te besmetten met soa’s. Dus is het verstandig om bij wisselende contacten of onveilige seks jezelf te laten testen op de aanwezigheid van soa’s. Op deze pagina vertellen we je graag waar je dit kunt doen in de regio Utrecht, Nieuwegein, Maarssen, Bilthoven, Breukelen, Hilversum, Houten, Vianen, Ijsselstein, Zeist en omgeving. Het betreft hier dan zowel soa testen voor mannen als soa testen voor vrouwen. Ook vertellen we je graag waar je een betrouwbare zelftest kunt vinden.

Anonieme SOA zelftesten vanaf €59,95 voor regio Utrecht, Nieuwegein, Houten, Vianen

Het doen van een Soa zelftest heeft een aantal voordelen. Je hoeft immers geen intieme details te delen met testafnemers. Ook zijn anonieme soa zelftesten doorgaans iets goedkoper. Het lijkt dus een ideale oplossing om van je onzekerheid af te komen. De grote vraag is natuurlijk wel hoe betrouwbaar zijn zelftesten in relatie tot soa testen in soa poli’s in Utrecht.

Het RIVM maakte in 2016 onderscheid tussen thuistesten die je op dient te sturen naar een laboratorium en testen die direct een uitslag geven. Hierbij was toen de conclusie dat zelftesten die direct uitslag geven toen niet voldeden aan eisen m.b.t. betrouwbaarheid en gevoeligheid. Aangeraden werd om enkel te gaan voor goede thuistesten voor laboratoria en gespecialiseerde soa poli. Hieronder vind je een aantal soa thuistesten voor laboratoria die interessant kunnen zijn voor mensen uit Utrecht, Houten, Nieuwegein, Vianen, Zeist, Bilthoven, Bunnik,. Ijsselstein, Breukelen, Hilversum en omgeving :

Anonieme Chlamydia testen voor thuis regio Utrecht

Chlamydia is de meest voorkomende SOA in de regio Utrecht. De kans is dan ook het grootste, dat als je besmet bent geraakt met een SOA dat het met deze is gebeurd. Heb je veel wisselende contacten, dan is het verstandig om jezelf periodiek te laten testen. Maar misschien is het verstandig om dit nog iets vaker te doen voor Chlamydia. Klik hieronder voor een betrouwbare chlamydia test voor thuis (waarbij je het testmateriaal per post opstuurt naar het laboratorium).

Anonieme Gonorroe testen voor thuis regio Utrecht

Gonorroe is ook een SOA die voorkomt in de top-5. Net als voor Chlamydia geldt dat het misschien verstandig kan zijn om je net iets vaker op deze SOA te laten testen. Klik hieronder voor meer informatie over een anonieme Gonorroe SOA test die je kunt doen van je eigen bank.

Complete en betrouwbare SOA thuistest voor vrouwen of mannen (vergelijkbaar met een complete soa test in een soa poli in Utrecht of regio)

Geef je de voorkeur aan een complete SOA thuistest voor vrouwen of mannen met de meest voorkomende SOA´s (Chlamydia EN Gonorroe EN Syfilis EN Herpes EN Mycoplasma EN Trichomonas) in plaats van een minder anoniem en in veel gevallen wat kostbaarder bezoek aan een soa kliniek in Utrecht of aan de huisarts, dan is onderstaande SOA test wellicht een mooie oplossing. 

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING
Awin