'Awin' SOA test Tilburg, Gorinchem, Dordrecht of THUISTEST vanaf €59,95

SOA TEST TILBURG

Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes, hepatitis B. HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas

Soa test doen in Tilburg, Waalwijk, Dordrecht en Gorinchem


Tilburgers houden van het goede leven. Van lekker eten en drinken, losgaan met carnaval en het vieren van het leven. Liefde en seks maken hier uiteraard ook deel van uit. En dan kan het zomaar gebeuren dat je op zoek bent naar een soa test om er zeker van te zijn dat je geen seksueel overdraagbare aandoeningen hebt opgelopen. Je wilt immers geen toekomstige partners opzadelen met een soa probleem. Ook kan het langdurig rondlopen met een soa zorgen voor gezondheidsproblemen. Maar het zoeken en benaderen van een Soa poli kan een drempel vormen. Op deze pagina laten we je zien waar je SOA poli’s kunt vinden in de omgeving van Tilburg, Dordrecht, Gorinchem, Waalwijk, Goirle, Dongen, Loon op Zand en omgeving. Ook laten we je een aantal betrouwbare thuistesten zien.

Anonieme SOA zelftesten vanaf €59,95 voor regio Tilburg, Dordrecht, Waalwijk en Gorinchem

Het doen van een Soa zelftest heeft een aantal voordelen. Je hoeft immers geen intieme details te delen met testafnemers. Ook zijn anonieme soa zelftesten doorgaans iets goedkoper. Het lijkt dus een ideale oplossing om van je onzekerheid af te komen. De grote vraag is natuurlijk wel hoe betrouwbaar zijn zelftesten in relatie tot soa testen in soa poli’s in Breda.

Het RIVM maakte in 2016 onderscheid tussen thuistesten die je op dient te sturen naar een laboratorium en testen die direct een uitslag geven. Hierbij was toen de conclusie dat zelftesten die direct uitslag geven toen niet voldeden aan eisen m.b.t. betrouwbaarheid en gevoeligheid. Aangeraden werd om enkel te gaan voor goede thuistesten voor laboratoria en gespecialiseerde soa poli. Hieronder vind je een aantal soa thuistesten voor laboratoria die interessant kunnen zijn voor mensen uit Tilburg, Goirle, Waalwijk, Dordrecht, Gorinchem, Oisterwijk, Gilze-Rijen, Dongen, Udenhout, Berkel-Enschot en omgeving :

Anonieme Chlamydia testen voor thuis regio Tilburg

Chlamydia is de meest voorkomende SOA in de regio Tilburg. De kans is dan ook het grootste, dat als je besmet bent geraakt met een SOA dat het met deze is gebeurd. Heb je veel wisselende contacten, dan is het verstandig om jezelf periodiek te laten testen. Maar misschien is het verstandig om dit nog iets vaker te doen voor Chlamydia. Klik hieronder voor een betrouwbare chlamydia test voor thuis (waarbij je het testmateriaal per post opstuurt naar het laboratorium).

Anonieme Gonorroe testen voor thuis regio Tilburg

Gonorroe is ook een SOA die voorkomt in de top-5. Net als voor Chlamydia geldt dat het misschien verstandig kan zijn om je net iets vaker op deze SOA te laten testen.Klik hieronder voor meer informatie over een anonieme Gonorroe SOA test die je kunt doen van je eigen bank.

Complete en betrouwbare SOA thuistest voor vrouwen of mannen (vergelijkbaar met een complete soa test in een soa poli in Tilburg, Dordrecht, Waalwijk, Gorinchem of regio)

Geef je de voorkeur aan een complete SOA thuistest voor vrouwen of mannen met de meest voorkomende SOA´s (Chlamydia EN Gonorroe EN Syfilis EN Herpes EN Mycoplasma EN Trichomonas) in plaats van een minder anoniem en in veel gevallen wat kostbaarder bezoek aan een soa kliniek in Tilburg, Dordrecht of aan de huisarts, dan is onderstaande SOA test wellicht een mooie oplossing. 

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING
Awin