SOA TEST ROTTERDAM

Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes, hepatitis B. HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas

Soa test doen in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Spijkenisse


Het bruisende Rotterdam is een van de grootste havens van  de wereld. En dat zorgt natuurlijk voor een enorme toestroom van schepen, goederen en dus ook mensen. Daarnaast is het een levendige studentenstad waar studenten elkaar op leuke evenementen kunnen ontmoeten. Het nachtleven van Rotterdam is er eentje die voldoet aan die van een grote stad. Al deze ontmoeten zorgen uiteraard ook voor veel seksuele contacten. Vaste contacten maar soms natuurlijk ook wisselende contacten. Het kan in dat geval natuurlijk geen kwaad om een soa test te doen eens in de zoveel tijd. Ben je op zoek naar een soa poli in Rotterdam, Hoek van Holland, Schiedam, Vlaardingen, Capelle aan den Ijssel, Ridderkerk of omgeving of een geschikte soa zelftest, dan vind je op deze pagina meer informatie waar je deze kunt vinden.

SOA poli in Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen of omgeving

Geef je de voorkeur aan een soa test die wordt afgenomen door een specialist boven het uitvoeren van een soa zelftest, dan kun je terecht bij de GGD, je huisarts of een gespecialiseerde SOA poli in Rotterdam of omgeving. Veel voorkomende SOA’s zijn Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes en hepatitis B. Andere SOA’s zijn HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas. Hieronder vind je SOA poli’s is de omgeving van Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam en Spijkenisse waar je terecht kunt voor een test.

Anonieme SOA zelftesten voor regio Rotterdam, Spijkenisse, Schiedam en Vlaardingen

Het doen van een Soa zelftest heeft een aantal voordelen. Je hoeft immers geen intieme details te delen met testafnemers. Ook zijn anonieme soa zelftesten doorgaans iets goedkoper. Het lijkt dus een ideale oplossing om van je onzekerheid af te komen. De grote vraag is natuurlijk wel hoe betrouwbaar zijn zelftesten in relatie tot soa testen in soa poli’s in Rotterdam.

Het RIVM maakte in 2016 onderscheid tussen thuistesten die je op dient te sturen naar een laboratorium en testen die direct een uitslag geven. Hierbij was toen de conclusie dat zelftesten die direct uitslag geven toen niet voldeden aan eisen m.b.t. betrouwbaarheid en gevoeligheid. Aangeraden werd om enkel te gaan voor goede thuistesten voor laboratoria en gespecialiseerde soa poli. Hieronder vind je een aantal soa thuistesten voor laboratoria die interessant kunnen zijn voor mensen uit Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam, Ridderkerk, Schiedam, Spijkenisse, Hoek van Holland en omgeving :

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING