'Awin' SOA test Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen of THUISTEST vanaf €59,95

SOA TEST ROTTERDAM

Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes, hepatitis B. HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas

Soa test doen in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Spijkenisse


Het bruisende Rotterdam is een van de grootste havens van  de wereld. En dat zorgt natuurlijk voor een enorme toestroom van schepen, goederen en dus ook mensen. Daarnaast is het een levendige studentenstad waar studenten elkaar op leuke evenementen kunnen ontmoeten. Het nachtleven van Rotterdam is er eentje die voldoet aan die van een grote stad. Al deze ontmoeten zorgen uiteraard ook voor veel seksuele contacten. Vaste contacten maar soms natuurlijk ook wisselende contacten. Het kan in dat geval natuurlijk geen kwaad om een soa test te doen eens in de zoveel tijd. Het betreft hier dan zowel soa testen voor mannen als soa testen voor vrouwen. Ben je op zoek naar een soa poli in Rotterdam, Hoek van Holland, Schiedam, Vlaardingen, Capelle aan den Ijssel, Ridderkerk of omgeving of een geschikte soa zelftest, dan vind je op deze pagina meer informatie waar je deze kunt vinden.

Anonieme SOA zelftesten vanaf €59,95 voor regio Rotterdam, Spijkenisse, Schiedam en Vlaardingen

Het doen van een Soa zelftest heeft een aantal voordelen. Je hoeft immers geen intieme details te delen met testafnemers. Ook zijn anonieme soa zelftesten doorgaans iets goedkoper. Het lijkt dus een ideale oplossing om van je onzekerheid af te komen. De grote vraag is natuurlijk wel hoe betrouwbaar zijn zelftesten in relatie tot soa testen in soa poli’s in Rotterdam.

Het RIVM maakte in 2016 onderscheid tussen thuistesten die je op dient te sturen naar een laboratorium en testen die direct een uitslag geven. Hierbij was toen de conclusie dat zelftesten die direct uitslag geven toen niet voldeden aan eisen m.b.t. betrouwbaarheid en gevoeligheid. Aangeraden werd om enkel te gaan voor goede thuistesten voor laboratoria en gespecialiseerde soa poli. Hieronder vind je een aantal soa thuistesten voor laboratoria die interessant kunnen zijn voor mensen uit Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam, Ridderkerk, Schiedam, Spijkenisse, Hoek van Holland en omgeving :

Anonieme Chlamydia testen voor thuis regio Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam etc.

Chlamydia is de meest voorkomende SOA in de regio Rotterdam. De kans is dan ook het grootste, dat als je besmet bent geraakt met een SOA dat het met deze is gebeurd. Heb je veel wisselende contacten, dan is het verstandig om jezelf periodiek te laten testen. Maar misschien is het verstandig om dit nog iets vaker te doen voor Chlamydia. Klik hieronder voor een betrouwbare chlamydia test voor thuis (waarbij je het testmateriaal per post opstuurt naar het laboratorium).

Anonieme Gonorroe testen voor thuis regio Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen etc.

Gonorroe is ook een SOA die voorkomt in de top-5. Net als voor Chlamydia geldt dat het misschien verstandig kan zijn om je net iets vaker op deze SOA te laten testen.Klik hieronder voor meer informatie over een anonieme Gonorroe SOA test die je kunt doen van je eigen bank.

Complete en betrouwbare SOA thuistest voor vrouwen of mannen (vergelijkbaar met een complete soa test in een soa poli in Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen of regio)

Geef je de voorkeur aan een complete SOA thuistest voor vrouwen of mannen met de meest voorkomende SOA´s (Chlamydia EN Gonorroe EN Syfilis EN Herpes EN Mycoplasma EN Trichomonas) in plaats van een minder anoniem en in veel gevallen wat kostbaarder bezoek aan een soa kliniek in Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Schiedam of aan de huisarts, dan is onderstaande SOA test wellicht een mooie oplossing. 

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING
Awin