'Awin' SOA test Nijmegen, Venlo, Roermond of THUISTEST vanaf €59,95

SOA TEST NIJMEGEN

Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes, hepatitis B. HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas

Soa test doen in Nijmegen, Venlo, Groesbeek en Wychen


Het is een heerlijke studentenstad om in uit te gaan, het mooie Nijmegen met haar imposante Waalkade. De stad heeft een wat vrouwelijkere uitstraling en trekt daarom ook mannelijke studenten uit de regio aan. Maar ook voor niet studenten heeft Nijmegen op uitgaansgebied veel te bieden. Het uitgaan is natuurlijk bij uitstek de plek om een nieuwe liefde of leuke date te veroveren. En bij de intimiteiten die hieruit volgen gaat er wel eens iets mis, waardoor het kan gebeuren dat mensen besmet raken met een SOA. Het is dan ook maar goed dat het op verschillende plekken mogelijk is om je te laten testen in Nijmegen, Wijchen, Groesbeek, Beuningen, Venlo, Cuijk en Millingen aan de Rijn. Het betreft hier dan zowel soa testen voor mannen als soa testen voor vrouwen. Hieronder vind je meer informatie voor het vinden van een soapoli of soa zelftest.

Anonieme SOA zelftesten vanaf €59,95 voor regio Nijmegen, Wychen en Venlo

Het doen van een Soa zelftest heeft een aantal voordelen. Je hoeft immers geen intieme details te delen met testafnemers. Ook zijn anonieme soa zelftesten doorgaans iets goedkoper. Het lijkt dus een ideale oplossing om van je onzekerheid af te komen. De grote vraag is natuurlijk wel hoe betrouwbaar zijn zelftesten in relatie tot soa testen in soa poli’s in Nijmegen.

Het RIVM maakte in 2016 onderscheid tussen thuistesten die je op dient te sturen naar een laboratorium en testen die direct een uitslag geven. Hierbij was toen de conclusie dat zelftesten die direct uitslag geven toen niet voldeden aan eisen m.b.t. betrouwbaarheid en gevoeligheid. Aangeraden werd om enkel te gaan voor goede thuistesten voor laboratoria en gespecialiseerde soa poli. Hieronder vind je een aantal soa thuistesten voor laboratoria die interessant kunnen zijn voor mensen uit Nijmegen, Groesbeek, Cuijk, Venlo, Wijchen en omgeving :

Anonieme Chlamydia testen voor thuis regio Nijmegen

Chlamydia is de meest voorkomende SOA in de regio Nijmegen. De kans is dan ook het grootste, dat als je besmet bent geraakt met een SOA dat het met deze is gebeurd. Heb je veel wisselende contacten, dan is het verstandig om jezelf periodiek te laten testen. Maar misschien is het verstandig om dit nog iets vaker te doen voor Chlamydia. Klik hieronder voor een betrouwbare chlamydia test voor thuis (waarbij je het testmateriaal per post opstuurt naar het laboratorium).

Anonieme Gonorroe testen voor thuis regio Nijmegen

Gonorroe is ook een SOA die voorkomt in de top-5. Net als voor Chlamydia geldt dat het misschien verstandig kan zijn om je net iets vaker op deze SOA te laten testen.Klik hieronder voor meer informatie over een anonieme Gonorroe SOA test die je kunt doen van je eigen bank.

Complete en betrouwbare SOA thuistest voor vrouwen of mannen (vergelijkbaar met een complete soa test in een soa poli in Nijmegen of regio)

Geef je de voorkeur aan een complete SOA thuistest voor vrouwen of mannen met de meest voorkomende SOA´s (Chlamydia EN Gonorroe EN Syfilis EN Herpes EN Mycoplasma EN Trichomonas) in plaats van een minder anoniem en in veel gevallen wat kostbaarder bezoek aan een soa kliniek in Nijmegen of aan de huisarts, dan is onderstaande SOA test wellicht een mooie oplossing. 

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING
Awin