SOA TEST NIJMEGEN

Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes, hepatitis B. HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas

Soa test doen in Nijmegen, Venlo, Groesbeek en Wychen


Het is een heerlijke studentenstad om in uit te gaan, het mooie Nijmegen met haar imposante Waalkade. De stad heeft een wat vrouwelijkere uitstraling en trekt daarom ook mannelijke studenten uit de regio aan. Maar ook voor niet studenten heeft Nijmegen op uitgaansgebied veel te bieden. Het uitgaan is natuurlijk bij uitstek de plek om een nieuwe liefde of leuke date te veroveren. En bij de intimiteiten die hieruit volgen gaat er wel eens iets mis, waardoor het kan gebeuren dat mensen besmet raken met een SOA. Het is dan ook maar goed dat het op verschillende plekken mogelijk is om je te laten testen in Nijmegen, Wijchen, Groesbeek, Beuningen, Venlo, Cuijk en Millingen aan de Rijn. Hieronder vind je meer informatie voor het vinden van een soapoli of soa zelftest.

SOA poli in Nijmegen, Wychen, Groesbeek, Venlo of omgeving

Geef je de voorkeur aan een soa test die wordt afgenomen door een specialist boven het uitvoeren van een soa zelftest, dan kun je terecht bij de GGD, je huisarts of een gespecialiseerde SOA poli in Nijmegen of omgeving. Veel voorkomende SOA’s zijn Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes en hepatitis B. Andere SOA’s zijn HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas. Hieronder vind je SOA poli’s is de omgeving van Nijmegen waar je terecht kunt voor een test.

Anonieme SOA zelftesten voor regio Nijmegen, Wychen en Venlo

Het doen van een Soa zelftest heeft een aantal voordelen. Je hoeft immers geen intieme details te delen met testafnemers. Ook zijn anonieme soa zelftesten doorgaans iets goedkoper. Het lijkt dus een ideale oplossing om van je onzekerheid af te komen. De grote vraag is natuurlijk wel hoe betrouwbaar zijn zelftesten in relatie tot soa testen in soa poli’s in Nijmegen.

Het RIVM maakte in 2016 onderscheid tussen thuistesten die je op dient te sturen naar een laboratorium en testen die direct een uitslag geven. Hierbij was toen de conclusie dat zelftesten die direct uitslag geven toen niet voldeden aan eisen m.b.t. betrouwbaarheid en gevoeligheid. Aangeraden werd om enkel te gaan voor goede thuistesten voor laboratoria en gespecialiseerde soa poli. Hieronder vind je een aantal soa thuistesten voor laboratoria die interessant kunnen zijn voor mensen uit Nijmegen, Groesbeek, Cuijk, Venlo, Wijchen en omgeving :

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING