'Awin' SOA test man SOAPOLI OF Testalize THUISTEST vanaf €39,95

SOA TEST MAN

Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes, hepatitis B. HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas

Soa test doen voor mannen


Heeft een voormalige bedpartner alarm geslagen vanwege een bepaalde soa besmetting? Of heb je gewoon het gevoel dat het weer tijd is voor een periodieke soa test? Het is verstandig om je in dat geval te onderwerpen aan een soa test voor mannen. En dat geldt echt niet alleen voor mannen die deel uitmaken van een groep met een verhoogd risico (zoals homoseksuele mannen met veel wisselende contacten). Het geldt voor iedereen. Lang rondlopen met een soa is gewoon niet goed voor de gezondheid. En geef je de soa door aan een vrouwelijke partner dan zou het op den duur bij haar tot serieuze klachten kunnen leiden zoals bijvoorbeeld onvruchtbaarheid. Op deze pagina kun je lezen waar je een soa test voor mannen kunt doen. Hierbij kun je denken aan een soa kliniek of een betrouwbare zelftest voor mannen.

Soa thuistesten voor mannen.

Je neemt zelf een uitstrijkje en/of urine af. Vervolgens stuur je zelf het testmateriaal op via gratis envelop gewoon via de normale brievenbus. Al binnen 48 uur kun je zien wat het testresultaat is. De testen die je kunt doen zijn voor de relatief veelvuldig voorkomende Soa’s: Gonorroe en Chlamydia.

  • TIP! Testalize voor mannen: chlamydia EN gonorroe combi zelftesten – vanaf €59,95, gratis verzendingmeer informatie

  • TIP! BUDGET test mannen: Clamydia OF gonorroe OF Mycoplasma OF Trichomonas – vanaf €39,95, gratis verzendingmeer informatie

  • Testalize soa thuistesten mannen – vanaf €65,95, gratis verzendingmeer informatie

  • Testalize soa thuistesten voor mannen – vanaf €65,99 – meer informatie

  • Testalize soa thuistesten voor mannen – vanaf €65,95, gratis verzendingmeer informatie

Complete SOA thuistest voor mannen (vergelijkbaar met een complete soa test in een soa poli)

Geef je de voorkeur aan een complete SOA test voor mannen met de meest voorkomende SOA´s (Chlamydia EN Gonorroe EN Syfilis EN Herpes EN Mycoplasma EN Trichomonas) in plaats van een losse soa test, dan is onderstaande SOA test wellicht een mooie oplossing. 

Anonieme SOA zelftesten voor mannen

Het doen van een Soa zelftest als man heeft een aantal voordelen. Je hoeft immers geen intieme details te delen met testafnemers. Ook zijn anonieme soa zelftesten doorgaans iets goedkoper. Het lijkt dus een ideale oplossing om van je onzekerheid af te komen. De grote vraag is natuurlijk wel hoe betrouwbaar zijn zelftesten in relatie tot soa testen in soa poli’s.

Het RIVM maakte in 2016 onderscheid tussen thuistesten die je op dient te sturen naar een laboratorium en testen die direct een uitslag geven. Hierbij was toen de conclusie dat zelftesten die direct uitslag geven toen niet voldeden aan eisen m.b.t. betrouwbaarheid en gevoeligheid. Aangeraden werd om enkel te gaan voor goede thuistesten voor laboratoria en gespecialiseerde soa poli. Hieronder vind je een aantal soa thuistesten voor laboratoria die interessant kunnen zijn voor je:

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING
Awin