'Awin' SOA test Haarlem, Amstelveen, Beverwijk of THUISTEST vanaf €59,95

SOA TEST HAARLEM

Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes, hepatitis B. HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas

Soa test doen in Haarlem, Amstelveen, Beverwijk en Hoofddorp


Soa’s zijn op z´n minst vervelend, maar kunnen ook gevaarlijk zijn vooral als ze langere tijd niet behandeld worden. Al heb je zelf geen klachten, dan kun je nog steeds gewoon drager zijn van een Seksueel Overdraagbare Aandoening. Bij wisselende seksuele contacten of uit de hand gelopen seksuele ontmoetingen is het verstandig om een Soa test te doen. Het kan zelfs slim zijn om deze periodiek te ondergaan. Ben je zelf op zoek naar een Soa test in de omgeving van Haarlem, Zandvoort, Heemstede-Aerdenhout, Hoofddorp, IJmuiden, Beverwijk, Amstelveen en Haarlemmermeer dan heb je de keuze uit een bezoek aan je huisarts, de GGD of een zogenaamde SOA-poli. Ook bestaan er enkele betrouwbare Soa zelftesten. Op deze pagina vind je meer informatie over het doen van Soa Testen in Haarlem of omgeving.

Anonieme SOA zelftesten vanaf €59,95 voor regio Haarlem, Hoofddorp. Beverwijk of Amstelveen

Het doen van een Soa zelftest heeft een aantal voordelen. Je hoeft immers geen intieme details te delen met testafnemers. Ook zijn anonieme soa zelftesten doorgaans iets goedkoper. Het lijkt dus een ideale oplossing om van je onzekerheid af te komen. De grote vraag is natuurlijk wel hoe betrouwbaar zijn zelftesten in relatie tot soa testen in soa poli’s in Haarlem.

Het RIVM maakte in 2016 onderscheid tussen thuistesten die je op dient te sturen naar een laboratorium en testen die direct een uitslag geven. Hierbij was toen de conclusie dat zelftesten die direct uitslag geven toen niet voldeden aan eisen m.b.t. betrouwbaarheid en gevoeligheid. Aangeraden werd om enkel te gaan voor goede thuistesten voor laboratoria en gespecialiseerde soa poli. Hieronder vind je een aantal soa thuistesten voor laboratoria die interessant kunnen zijn voor mensen uit Haarlem, Haarlemmermeer, Amstelveen, Hoofddorp, Beverwijk, Ijmuiden, Heemstede en omgeving :

Anonieme Chlamydia testen voor thuis regio Haarlem, Hoofddorp, Beverwijk etc.

Chlamydia is de meest voorkomende SOA in de regio Haarlem. De kans is dan ook het grootste, dat als je besmet bent geraakt met een SOA dat het met deze is gebeurd. Heb je veel wisselende contacten, dan is het verstandig om jezelf periodiek te laten testen. Maar misschien is het verstandig om dit nog iets vaker te doen voor Chlamydia. Klik hieronder voor een betrouwbare chlamydia test voor thuis (waarbij je het testmateriaal per post opstuurt naar het laboratorium).

Anonieme Gonorroe testen voor thuis regio Haarlem, Beverwijk, Hoofddorp

Gonorroe is ook een SOA die voorkomt in de top-5. Net als voor Chlamydia geldt dat het misschien verstandig kan zijn om je net iets vaker op deze SOA te laten testen.Klik hieronder voor meer informatie over een anonieme Gonorroe SOA test die je kunt doen van je eigen bank.

SOA poli in Haarlem, Beverwijk, Amstelveen, Hoofddorp of omgeving

Geef je de voorkeur aan een soa test die wordt afgenomen door een specialist boven het uitvoeren van een soa zelftest, dan kun je terecht bij de GGD, je huisarts of een gespecialiseerde SOA poli in Haarlem of omgeving. Veel voorkomende SOA’s zijn Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes en hepatitis B. Andere SOA’s zijn HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas. Hieronder vind je SOA poli’s is de omgeving van Haarlem waar je terecht kunt voor een test.

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING
Awin