'Awin' SOA test Groningen, Leeuwarden Assen, of THUISTEST vanaf €59,95

SOA TEST GRONINGEN

Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes, hepatitis B. HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas

Soa test doen in Groningen, Assen, Drachten en Leeuwarden


Je verwacht het misschien niet als je vanuit het Zuiden naar Groningen reist. Na een lange tijd van uitgestrekte grasvelden is daar ineens die oase van gezelligheid genaamd Groningen. Deze studentenstad heeft een wat vrouwelijker karakter dan andere studentensteden en dat trekt natuurlijk ook veel mannelijke studenten aan. Maar niet alleen studenten genieten van de geweldige sfeer, de stad is aantrekkelijk voor iedereen. En waar veel.mensen samenkomen, daar wordt natuurlijk ook de liefde gevierd. En daar kan natuurlijk wel eens iets misgaan in de vorm van een soa uitbraak. Het laatste wat je natuurlijk wilt is om chlamydia of een andere soa door te geven aan anderen. Daarom is het goed om je af en toe te laten testen op het hebben van een soa. Dat kan natuurlijk in een gespecialiseerde soa poli in Groningen, Leeuwarden, Drachten, Assen, Hoogezand, Veendam, Eelde, Haren en omgeving. Maar er bestaan ook betrouwbare anonieme zelf testen. Op deze pagina vind je hierover meer informatie.

Anonieme SOA zelftesten vanaf €59,95 voor regio Groningen, Assen, Drachten en Leeuwarden

Het doen van een Soa zelftest heeft een aantal voordelen. Je hoeft immers geen intieme details te delen met testafnemers. Ook zijn anonieme soa zelftesten doorgaans iets goedkoper. Het lijkt dus een ideale oplossing om van je onzekerheid af te komen. De grote vraag is natuurlijk wel hoe betrouwbaar zijn zelftesten in relatie tot soa testen in soa poli’s in Groningen.

Het RIVM maakte in 2016 onderscheid tussen thuistesten die je op dient te sturen naar een laboratorium en testen die direct een uitslag geven. Hierbij was toen de conclusie dat zelftesten die direct uitslag geven toen niet voldeden aan eisen m.b.t. betrouwbaarheid en gevoeligheid. Aangeraden werd om enkel te gaan voor goede thuistesten voor laboratoria en gespecialiseerde soa poli. Hieronder vind je een aantal soa thuistesten voor laboratoria die interessant kunnen zijn voor mensen uit Groningen, Hoogezand, Veendam, Leeuwarden, Assen, Drachten en omgeving :

Anonieme Chlamydia testen voor thuis regio Groningen, Assen, Drachten en Leeuwarden

Chlamydia is de meest voorkomende SOA in de regio Groningen. De kans is dan ook het grootste, dat als je besmet bent geraakt met een SOA dat het met deze is gebeurd. Heb je veel wisselende contacten, dan is het verstandig om jezelf periodiek te laten testen. Maar misschien is het verstandig om dit nog iets vaker te doen voor Chlamydia. Klik hieronder voor een betrouwbare chlamydia test voor thuis (waarbij je het testmateriaal per post opstuurt naar het laboratorium).

Anonieme Gonorroe testen voor thuis regio Groningen

Gonorroe is ook een SOA die voorkomt in de top-5. Net als voor Chlamydia geldt dat het misschien verstandig kan zijn om je net iets vaker op deze SOA te laten testen.Klik hieronder voor meer informatie over een anonieme Gonorroe SOA test die je kunt doen van je eigen bank.

Complete en betrouwbare SOA thuistest voor vrouwen of mannen (vergelijkbaar met een complete soa test in een soa poli in Groningen, Leeuwarden, Assen of regio)

Geef je de voorkeur aan een complete SOA thuistest voor vrouwen of mannen met de meest voorkomende SOA´s (Chlamydia EN Gonorroe EN Syfilis EN Herpes EN Mycoplasma EN Trichomonas) in plaats van een minder anoniem en in veel gevallen wat kostbaarder bezoek aan een soa kliniek in Groningen, Assen, Leeuwarden, Drachten of aan de huisarts, dan is onderstaande SOA test wellicht een mooie oplossing. 

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING
Awin