SOA TEST EINDHOVEN

Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes, hepatitis B. HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas

Soa test doen in Eindhoven, Veldhoven, Meerhoven en Helmond


De gezellige stad uit het warme Zuiden van Nederland trekt veel jongeren aan. Voor een studie aan de universiteit of hogeschool, voor het uitgaan op bijvoorbeeld het Stratumseind of gewoon voor een dagje shoppen in de regio. En deze jongeren elkaar tegenkomen gaat natuurlijk ook wel eens wat mis op het gebied van veilig vrijen. Maar dat geldt natuurlijk net zo goed voor ouderen. Het kan daarom verstandig zijn om bij wisselende contacten of na een concreet contact een Soa test te laten afnemen. Maar waar ga je heen?  Hieronder proberen we je op weg te helpen bij het vinden van een betrouwbare SOA poli in de omgeving van Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard, Helmond, Son en Breugel, Aalst-Waalre,Geldrop of omgeving.

SOA poli in Eindhoven, Helmond, Veldhoven of omgeving

Geef je de voorkeur aan een soa test die wordt afgenomen door een specialist boven het uitvoeren van een soa zelftest, dan kun je terecht bij de GGD, je huisarts of een gespecialiseerde SOA poli in Eindhoven of omgeving. Veel voorkomende SOA’s zijn Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes en hepatitis B. Andere SOA’s zijn HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas. Hieronder vind je SOA poli’s is de omgeving van Eindhoven, Veldhoven, Helmond en Meerhoven waar je terecht kunt voor een test.

Anonieme SOA zelftesten voor regio Eindhoven

Het doen van een Soa zelftest heeft een aantal voordelen. Je hoeft immers geen intieme details te delen met testafnemers. Ook zijn anonieme soa zelftesten doorgaans iets goedkoper. Het lijkt dus een ideale oplossing om van je onzekerheid af te komen. De grote vraag is natuurlijk wel hoe betrouwbaar zijn zelftesten in relatie tot soa testen in soa poli’s in Eindhoven.

Het RIVM maakte in 2016 onderscheid tussen thuistesten die je op dient te sturen naar een laboratorium en testen die direct een uitslag geven. Hierbij was toen de conclusie dat zelftesten die direct uitslag geven toen niet voldeden aan eisen m.b.t. betrouwbaarheid en gevoeligheid. Aangeraden werd om enkel te gaan voor goede thuistesten voor laboratoria en gespecialiseerde soa poli. Hieronder vind je een aantal soa thuistesten voor laboratoria die interessant kunnen zijn voor mensen uit Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard en omgeving :

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING