'Awin' SOA test Eindhoven, Veldhoven, Helmond of THUISTEST vanaf €59,95

SOA TEST EINDHOVEN

Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes, hepatitis B. HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas

Soa test doen in Eindhoven, Veldhoven, Meerhoven en Helmond


De gezellige stad uit het warme Zuiden van Nederland trekt veel jongeren aan. Voor een studie aan de universiteit of hogeschool, voor het uitgaan op bijvoorbeeld het Stratumseind of gewoon voor een dagje shoppen in de regio. En deze jongeren elkaar tegenkomen gaat natuurlijk ook wel eens wat mis op het gebied van veilig vrijen. Maar dat geldt natuurlijk net zo goed voor ouderen. Het kan daarom verstandig zijn om bij wisselende contacten of na een concreet contact een Soa test te laten afnemen. Maar waar ga je heen?  Hieronder proberen we je op weg te helpen bij het vinden van een betrouwbare SOA poli in de omgeving van Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard, Helmond, Son en Breugel, Aalst-Waalre,Geldrop of omgeving.

Anonieme SOA zelftesten vanaf €59,95 voor regio Eindhoven

Het doen van een Soa zelftest heeft een aantal voordelen. Je hoeft immers geen intieme details te delen met testafnemers. Ook zijn anonieme soa zelftesten doorgaans iets goedkoper. Het lijkt dus een ideale oplossing om van je onzekerheid af te komen. De grote vraag is natuurlijk wel hoe betrouwbaar zijn zelftesten in relatie tot soa testen in soa poli’s in Eindhoven.

Het RIVM maakte in 2016 onderscheid tussen thuistesten die je op dient te sturen naar een laboratorium en testen die direct een uitslag geven. Hierbij was toen de conclusie dat zelftesten die direct uitslag geven toen niet voldeden aan eisen m.b.t. betrouwbaarheid en gevoeligheid. Aangeraden werd om enkel te gaan voor goede thuistesten voor laboratoria en gespecialiseerde soa poli. Hieronder vind je een aantal soa thuistesten voor laboratoria die interessant kunnen zijn voor mensen uit Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard en omgeving :

Anonieme Chlamydia testen voor thuis regio Eindhoven

Chlamydia is de meest voorkomende SOA in de regio Eindhoven. De kans is dan ook het grootste, dat als je besmet bent geraakt met een SOA dat het met deze is gebeurd. Heb je veel wisselende contacten, dan is het verstandig om jezelf periodiek te laten testen. Maar misschien is het verstandig om dit nog iets vaker te doen voor Chlamydia. Klik hieronder voor een betrouwbare chlamydia test voor thuis (waarbij je het testmateriaal per post opstuurt naar het laboratorium).

Anonieme Gonorroe testen voor thuis regio Eindhoven

Gonorroe is ook een SOA die voorkomt in de top-5. Net als voor Chlamydia geldt dat het misschien verstandig kan zijn om je net iets vaker op deze SOA te laten testen.Klik hieronder voor meer informatie over een anonieme Gonorroe SOA test die je kunt doen van je eigen bank.

Complete en betrouwbare SOA thuistest voor vrouwen of mannen (vergelijkbaar met een complete soa test in een soa poli in Eindhoven of regio)

Geef je de voorkeur aan een complete SOA thuistest voor vrouwen of mannen met de meest voorkomende SOA´s (Chlamydia EN Gonorroe EN Syfilis EN Herpes EN Mycoplasma EN Trichomonas) in plaats van een minder anoniem en in veel gevallen wat kostbaarder bezoek aan een soa kliniek in Eindhoven of aan de huisarts, dan is onderstaande SOA test wellicht een mooie oplossing. 

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING
Awin