'Awin' SOA test doen in SOAPOLI OF ANONIEME ZELFTEST vanaf €59,95

SOATEST DOEN

Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes, hepatitis B. HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas

Soatest laten afnemen


Het is iets dat je absoluut uit wilt sluiten:het hebben van een soa. Het laatste wat je immers wilt is je toekomstige partners besmetten met een seksueel overdraagbare aandoening. Veel voorkomende SOA’s zijn Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes en hepatitis B. Andere SOA’s zijn HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas. Heb je in het verleden toch een bepaald risico gelopen dan is het verstandig om jezelf af en toe te laten testen op de aanwezigheid van een soa. Voor veel mensen kan dit een drempel zijn. Zo hangt er natuurlijk een prijskaartje aan. Daarnaast kost het tijd en voelt het toch een beetje als een intiem deel van jezelf blootgeven aan derden. Ook doen er spookverhalen de ronde over de de ongemakkelijkheid van dergelijke test, welke flink zijn aangewakkerd door beroemde sketches van bepaalde cabaretiers. Maar tijden veranderen en het doen van een soa test is tegenwoordig een fluitje van een cent. Het is zelfs mogelijk om de test thuis te doen in alle anonimiteit. Maar vind je het fijner om de test door een professional af te laten nemen, dan kun je bijvoorbeeld terecht bij je huisarts, de GGD of een gespecialiseerde SOA poli. Het betreft hier dan zowel soa testen voor mannen als soa testen voor vrouwen. Hier word je snel en vakkundig geholpen met een betrouwbare SOA test. Op deze pagina zullen we je in de nabije toekomst graag verder helpen bij het vinden van een passende SOA test.

Anonieme en betrouwbare SOA zelftest doen vanaf €59,95 gewoon vanaf je eigen bank

Het doen van een Soa zelftest heeft een aantal voordelen. Je hoeft immers geen intieme details te delen met testafnemers. Ook zijn anonieme soa zelftesten doorgaans iets goedkoper. Het lijkt dus een ideale oplossing om van je onzekerheid af te komen. De grote vraag is natuurlijk wel hoe betrouwbaar zijn zelftesten in relatie tot soa testen in soa poli’s in jouw regio.

Het RIVM maakte in 2016 onderscheid tussen thuistesten die je op dient te sturen naar een laboratorium en testen die direct een uitslag geven. Hierbij was toen de conclusie dat zelftesten die direct uitslag geven toen niet voldeden aan eisen m.b.t. betrouwbaarheid en gevoeligheid. Aangeraden werd om enkel te gaan voor goede thuistesten voor laboratoria en gespecialiseerde soa poli.

Anonieme chlamydia test doen voor thuis vanaf de bank

Chlamydia is de meest voorkomende SOA in Nederland. De kans is dan ook het grootste, dat als je besmet bent geraakt met een SOA dat het met deze is gebeurd. Heb je veel wisselende contacten, dan is het verstandig om jezelf periodiek te laten testen. Maar misschien is het verstandig om dit nog iets vaker te doen voor Chlamydia. Klik hieronder voor een betrouwbare chlamydia test voor thuis (waarbij je het testmateriaal per post opstuurt naar het laboratorium).

Anonieme Gonorroe test doen voor thuis vanaf de bank

Gonorroe is ook een SOA die voorkomt in de top-5. Net als voor Chlamydia geldt dat het misschien verstandig kan zijn om je net iets vaker op deze SOA te laten testen.Klik hieronder voor meer informatie over een anonieme Gonorroe SOA test die je kunt doen van je eigen bank.

Complete en betrouwbare SOA thuistest voor vrouwen of mannen (vergelijkbaar met een complete soa test in een soa poli)

Geef je de voorkeur aan een complete SOA thuistest voor vrouwen of mannen met de meest voorkomende SOA´s (Chlamydia EN Gonorroe EN Syfilis EN Herpes EN Mycoplasma EN Trichomonas) in plaats van een minder anoniem en in veel gevallen wat kostbaarder bezoek aan een soa kliniek of aan de huisarts, dan is onderstaande SOA test wellicht een mooie oplossing. 

SOA testen doen per regio:

Provincie Noord-Holland:

Regio Amsterdam, Amstelveen, Huizen, Zaandam, Aalsmeer, Zaanstad:  Soa test doen Amsterdam

Regio Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Bloemendaal, Noordwijk, Ijmuiden: Soa test doen Haarlem

Provincie Zuid-Holland:

Regio Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam, Capelle aan den Ijssel, Ridderkerk: Soa test doen Rotterdam

Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Wassenaar, Voorschoten, Westland: Soa test doen Den Haag

Regio Delft, Rijswijk, Nootdorp, Ypenburg, Zoetermeer en omgeving: Soa test doen Delft

Provincie Noord-Brabant:

Regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard, Geldrop, Son, Helmond: Soa test doen Eindhoven

Regio Breda, Roosendaal, Etten-Leur, Bergen op Zoom, Oosterhout : Soa test doen Breda

Regio Tilburg, Oisterwijk, Gilze-Rijen, Dongen, Goirle, Kaatsheuvel : Soa test doen Tilburg

Regio Den Bosch, Vught, Boxtel, Rosmalen, Uden, Heesch: Soa test doen Den Bosch

Provincie Gelderland

Regio Nijmegen, Groesbeek, Wijchen, Beuningen, Millingen: Soa test doen Nijmegen

Regio Arnhem, Velp, Duiven, Wolfheze Doorwerth, Renkum: Soa test doen Arnhem

Regio Apeldoorn, Beekbergen, Deventer, Zutphen, Twello: Soa test doen Apeldoorn

Provincie Overijssel

Regio Zwolle, Hattem, Wezep, Dalfsen, Kampen: Soa test doen Zwolle

Provincie Groningen

Regio Groningen, Hoogezand, Veendam, Haren: Soa test doen Groningen

Provincie Utrecht

Regio Utrecht, Nieuwegein, Zeist, Houten, Vianen: Soa test doen Utrecht

Regio Amersfoort, Barneveld, Baarn, Soest, Nijkerk: Soa test doen Amersfoort

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING
Awin