SOA TEST DEN HAAG

Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes, hepatitis B. HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas

Soa test doen in Den Haag, Leiden, Leidschendam-Voorburg en Leidschenveen


De mooie stad achter de duinen is aan de ene kant een toeristische trekpleister en andere kant een stad met ambassades, internationale instellingen en NGO s. Den Haag is een plaats waar vele culturen, leeftijden en achtergronden samenkomen. De mensen komen er voor werk, liefde of vakantie en ontmoeten natuurlijk ook andere mensen. En vanzelfsprekend ontstaan hieruit ook diverse seksuele contacten. Hier zullen ook mensen tussen zitten die wisselende contacten hebben of een keertje onveilig hebben gevreeën. Voor deze mensen uit Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Leiden, Voorschoten, Leidschenveen, Wassenaar en Wateringen is het verstandig om een Soa test af te laten nemen. Dat kan bijvoorbeeld in een Soa poli in Den Haag of met behulp van een betrouwbare zelftest. Hieronder vind je meer informatie over het doen van een Soa test in Den Haag.

SOA poli in Den Haag, Leiden, Leidschenveen, Leidschendam-Voorburg of omgeving

Geef je de voorkeur aan een soa test die wordt afgenomen door een specialist boven het uitvoeren van een soa zelftest, dan kun je terecht bij de GGD, je huisarts of een gespecialiseerde SOA poli in Den Haag of omgeving. Veel voorkomende SOA’s zijn Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes en hepatitis B. Andere SOA’s zijn HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas. Hieronder vind je SOA poli’s is de omgeving van Den Haag, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Leidschenveen waar je terecht kunt voor een test.

Anonieme SOA zelftesten voor regio Den Haag, Leiden, Leidschendam-Voorburg en Leidschenveen

Het doen van een Soa zelftest heeft een aantal voordelen. Je hoeft immers geen intieme details te delen met testafnemers. Ook zijn anonieme soa zelftesten doorgaans iets goedkoper. Het lijkt dus een ideale oplossing om van je onzekerheid af te komen. De grote vraag is natuurlijk wel hoe betrouwbaar zijn zelftesten in relatie tot soa testen in soa poli’s in Den Haag en Leiden.

Het RIVM maakte in 2016 onderscheid tussen thuistesten die je op dient te sturen naar een laboratorium en testen die direct een uitslag geven. Hierbij was toen de conclusie dat zelftesten die direct uitslag geven toen niet voldeden aan eisen m.b.t. betrouwbaarheid en gevoeligheid. Aangeraden werd om enkel te gaan voor goede thuistesten voor laboratoria en gespecialiseerde soa poli. Hieronder vind je een aantal soa thuistesten voor laboratoria die interessant kunnen zijn voor mensen uit Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Wassenaar, Leiden, Voorschoten en omgeving :

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING