'Awin' SOA test Den Haag, Leidschendam-Voorburg of THUISTEST vanaf €59,95

SOA TEST DEN HAAG

Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes, hepatitis B. HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas

Soa test doen in Den Haag, Leiden, Leidschendam-Voorburg en Leidschenveen


De mooie stad achter de duinen is aan de ene kant een toeristische trekpleister en andere kant een stad met ambassades, internationale instellingen en NGO s. Den Haag is een plaats waar vele culturen, leeftijden en achtergronden samenkomen. De mensen komen er voor werk, liefde of vakantie en ontmoeten natuurlijk ook andere mensen. En vanzelfsprekend ontstaan hieruit ook diverse seksuele contacten. Hier zullen ook mensen tussen zitten die wisselende contacten hebben of een keertje onveilig hebben gevreeën. Voor deze mensen uit Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Leiden, Voorschoten, Leidschenveen, Wassenaar en Wateringen is het verstandig om een Soa test af te laten nemen. Dat kan bijvoorbeeld in een Soa poli in Den Haag of met behulp van een betrouwbare zelftest. Het betreft hier dan zowel soa testen voor mannen als soa testen voor vrouwen. Hieronder vind je meer informatie over het doen van een Soa test in Den Haag.

Anonieme SOA zelftesten vanaf €59,95 voor regio Den Haag, Leiden, Leidschendam-Voorburg en Leidschenveen

Het doen van een Soa zelftest heeft een aantal voordelen. Je hoeft immers geen intieme details te delen met testafnemers. Ook zijn anonieme soa zelftesten doorgaans iets goedkoper. Het lijkt dus een ideale oplossing om van je onzekerheid af te komen. De grote vraag is natuurlijk wel hoe betrouwbaar zijn zelftesten in relatie tot soa testen in soa poli’s in Den Haag en Leiden.

Het RIVM maakte in 2016 onderscheid tussen thuistesten die je op dient te sturen naar een laboratorium en testen die direct een uitslag geven. Hierbij was toen de conclusie dat zelftesten die direct uitslag geven toen niet voldeden aan eisen m.b.t. betrouwbaarheid en gevoeligheid. Aangeraden werd om enkel te gaan voor goede thuistesten voor laboratoria en gespecialiseerde soa poli. Hieronder vind je een aantal soa thuistesten voor laboratoria die interessant kunnen zijn voor mensen uit Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Wassenaar, Leiden, Voorschoten en omgeving:

Anonieme chlamydia testen voor thuis regio Den Haag,Leidschendam, Voorburg etc.

Chlamydia is de meest voorkomende SOA in de regio Den Haag. De kans is dan ook het grootste, dat als je besmet bent geraakt met een SOA dat het met deze is gebeurd. Heb je veel wisselende contacten, dan is het verstandig om jezelf periodiek te laten testen. Maar misschien is het verstandig om dit nog iets vaker te doen voor Chlamydia. Klik hieronder voor een betrouwbare chlamydia test voor thuis (waarbij je het testmateriaal per post opstuurt naar het laboratorium).

Anonieme Gonorroe testen voor thuis regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg

Gonorroe is ook een SOA die voorkomt in de top-5. Net als voor Chlamydia geldt dat het misschien verstandig kan zijn om je net iets vaker op deze SOA te laten testen.Klik hieronder voor meer informatie over een anonieme Gonorroe SOA test die je kunt doen van je eigen bank.

Complete en betrouwbare SOA thuistest voor vrouwen of mannen (vergelijkbaar met een complete soa test in een soa poli in Den Haag, Leidschendam, Voorburg of regio)

Geef je de voorkeur aan een complete SOA thuistest voor vrouwen of mannen met de meest voorkomende SOA´s (Chlamydia EN Gonorroe EN Syfilis EN Herpes EN Mycoplasma EN Trichomonas) in plaats van een minder anoniem en in veel gevallen wat kostbaarder bezoek aan een soa kliniek in Den Haag, Leidschendam-Voorburg of aan de huisarts, dan is onderstaande SOA test wellicht een mooie oplossing. 

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING
Awin