'Awin' SOA test Delft, Zoetermeer, Rijswijk, of THUISTEST vanaf €59,95

SOA TEST DELFT

Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes, hepatitis B. HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas

Soa test doen in Delft, Rijswijk, Nootdorp en Zoetermeer


Heb je misschien al klachten of ben je bang een Seksueel Overdraagbare Aandoening onder de leden te hebben? Dan zul je jezelf mogelijk gerust willen stellen. Maar een definitieve geruststelling zal hoogstwaarschijnlijk pas plaatsvinden nadat je een Soa test zult hebben gedaan. Van veel voorkomende Soa’s als Chlamydia en Gonorroe, tot zeldzamere Soa’s als Hiv en Syfilis, het doen van een Soa test in de omgeving van Delft en Rijswijk, is relatief gemakkelijk. Zo kun je terecht in een zogenaamde Soapoli in Delft. Mocht je liever naar je eigen huisarts gaan, dan kan dan natuurlijk ook. En ook bij de GGD kun je hiervoor doorgaans terecht. Ben je op zoek naar een anoniemere manier om een SOA test te ondergaan dan is een anonieme zelftest misschien wel een optie. Het betreft hier dan zowel soa testen voor mannen als soa testen voor vrouwen. Hieronder vind je de verschillende SOA testen in Delft, Zoetermeer, Nootdorp of Rijswijk verder toegelicht.

Anonieme SOA zelftesten vanaf €59,95 voor regio Delft, Zoetermeer, Rijswijk en Nootdorp

Het doen van een Soa zelftest heeft een aantal voordelen. Je hoeft immers geen intieme details te delen met testafnemers. Ook zijn anonieme soa zelftesten doorgaans iets goedkoper. Het lijkt dus een ideale oplossing om van je onzekerheid af te komen. De grote vraag is natuurlijk wel hoe betrouwbaar zijn zelftesten in relatie tot soa testen in soa poli’s in Delft.

Het RIVM maakte in 2016 onderscheid tussen thuistesten die je op dient te sturen naar een laboratorium en testen die direct een uitslag geven. Hierbij was toen de conclusie dat zelftesten die direct uitslag geven toen niet voldeden aan eisen m.b.t. betrouwbaarheid en gevoeligheid. Aangeraden werd om enkel te gaan voor goede thuistesten voor laboratoria en gespecialiseerde soa poli. Hieronder vind je een aantal soa thuistesten voor laboratoria die interessant kunnen zijn voor mensen uit Delft, Zoetermeer, Nootdorp, Rijswijk en omgeving :

Anonieme chlamydia testen voor thuis regio Delft, Rijswijk, Zoetermeer etc.

Chlamydia is de meest voorkomende SOA in de regio Delft. De kans is dan ook het grootste, dat als je besmet bent geraakt met een SOA dat het met deze is gebeurd. Heb je veel wisselende contacten, dan is het verstandig om jezelf periodiek te laten testen. Maar misschien is het verstandig om dit nog iets vaker te doen voor Chlamydia. Klik hieronder voor een betrouwbare chlamydia test voor thuis (waarbij je het testmateriaal per post opstuurt naar het laboratorium).

Anonieme Gonorroe testen voor thuis regio Delft, Zoetermeer

Gonorroe is ook een SOA die voorkomt in de top-5. Net als voor Chlamydia geldt dat het misschien verstandig kan zijn om je net iets vaker op deze SOA te laten testen.Klik hieronder voor meer informatie over een anonieme Gonorroe SOA test die je kunt doen van je eigen bank.

Complete en betrouwbare SOA thuistest voor vrouwen of mannen (vergelijkbaar met een complete soa test in een soa poli in Delft, Zoetermeer, Rijswijk, Nootdorp of regio)

Geef je de voorkeur aan een complete SOA thuistest voor vrouwen of mannen met de meest voorkomende SOA´s (Chlamydia EN Gonorroe EN Syfilis EN Herpes EN Mycoplasma EN Trichomonas) in plaats van een minder anoniem en in veel gevallen wat kostbaarder bezoek aan een soa kliniek in Delft, Zoetermeer, Rijswijk, Nootdorp of aan de huisarts, dan is onderstaande SOA test wellicht een mooie oplossing. 

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING
Awin