SOA TEST DELFT

Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes, hepatitis B. HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas

Soa test doen in Delft, Rijswijk, Nootdorp en Zoetermeer


Heb je misschien al klachten of ben je bang een Seksueel Overdraagbare Aandoening onder de leden te hebben? Dan zul je jezelf mogelijk gerust willen stellen. Maar een definitieve geruststelling zal hoogstwaarschijnlijk pas plaatsvinden nadat je een Soa test zult hebben gedaan. Van veel voorkomende Soa’s als Chlamydia en Gonorroe, tot zeldzamere Soa’s als Hiv en Syfilis, het doen van een Soa test in de omgeving van Delft en Rijswijk, is relatief gemakkelijk. Zo kun je terecht in een zogenaamde Soapoli in Delft. Mocht je liever naar je eigen huisarts gaan, dan kan dan natuurlijk ook. En ook bij de GGD kun je hiervoor doorgaans terecht. Ben je op zoek naar een anoniemere manier om een SOA test te ondergaan dan is een anonieme zelftest misschien wel een optie. Hieronder vind je de verschillende SOA testen in Delft, Zoetermeer, Nootdorp of Rijswijk verder toegelicht.

SOA poli in Delft, Rijswijk, Nootdorp, Zoetermeer of omgeving

Geef je de voorkeur aan een soa test die wordt afgenomen door een specialist boven het uitvoeren van een soa zelftest, dan kun je terecht bij de GGD, je huisarts of een gespecialiseerde SOA poli in Delft of omgeving. Veel voorkomende SOA’s zijn Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes en hepatitis B. Andere SOA’s zijn HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas. Hieronder vind je SOA poli’s is de omgeving van Delft, Zoetermeer, Nootdorp en Rijswijk waar je terecht kunt voor een test.

Anonieme SOA zelftesten voor regio Delft, Zoetermeer, Rijswijk en Nootdorp

Het doen van een Soa zelftest heeft een aantal voordelen. Je hoeft immers geen intieme details te delen met testafnemers. Ook zijn anonieme soa zelftesten doorgaans iets goedkoper. Het lijkt dus een ideale oplossing om van je onzekerheid af te komen. De grote vraag is natuurlijk wel hoe betrouwbaar zijn zelftesten in relatie tot soa testen in soa poli’s in Delft.

Het RIVM maakte in 2016 onderscheid tussen thuistesten die je op dient te sturen naar een laboratorium en testen die direct een uitslag geven. Hierbij was toen de conclusie dat zelftesten die direct uitslag geven toen niet voldeden aan eisen m.b.t. betrouwbaarheid en gevoeligheid. Aangeraden werd om enkel te gaan voor goede thuistesten voor laboratoria en gespecialiseerde soa poli. Hieronder vind je een aantal soa thuistesten voor laboratoria die interessant kunnen zijn voor mensen uit Delft, Zoetermeer, Nootdorp, Rijswijk en omgeving :

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING