'Awin' SOA test Breda, Oosterhout of THUISTEST vanaf €59,95

SOA TEST BREDA

Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes, hepatitis B. HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas

Soa test doen in Breda, Oosterhout, Etten-Leur


De stad Breda is misschien wel de mooiste stad van Noord-Brabant. Het is dan ook niet vreemd dat elk jaar veel toeristen, dagjesmensen en festivalbezoekers de sfeervolle stad aan doen. De militaire academie en diverse scholen geven de stad een studentikoze uitstraling. Het uitgaansleven is levendig onder normale omstandigheden. Als zoveel mensen samenkomen ontstaan er natuurlijk liefdes. Ook hebben sommige mensen wisselende seksuele contacten. Hierbij loopt men natuurlijk het risico dat er Seksueel Overdraagbare Aandoeningen worden doorgegeven. Het is in ieders belang om de aanwezigheid van deze SOA’s zoveel mogelijk te beperken. En hiervoor is het tijdig testen natuurlijk van groot belang. Het betreft hier dan zowel soa testen voor mannen als soa testen voor vrouwen. Maar waar ga je heen voor een Soa test in de regio Breda, Oosterhout, Etten-leur, Breda Prinsenbeek, Terheijden etc.? Hieronder helpen we je graag op weg met het vinden van een geschikte soa poli in Breda of een anonieme Soa zelftest.

Anonieme SOA zelftesten vanaf €59,95 voor regio Breda, Oosterhout en Etten-Leur

Het doen van een Soa zelftest heeft een aantal voordelen. Je hoeft immers geen intieme details te delen met testafnemers. Ook zijn anonieme soa zelftesten doorgaans iets goedkoper. Het lijkt dus een ideale oplossing om van je onzekerheid af te komen. De grote vraag is natuurlijk wel hoe betrouwbaar zijn zelftesten in relatie tot soa testen in soa poli’s in Breda.

Het RIVM maakte in 2016 onderscheid tussen thuistesten die je op dient te sturen naar een laboratorium en testen die direct een uitslag geven. Hierbij was toen de conclusie dat zelftesten die direct uitslag geven toen niet voldeden aan eisen m.b.t. betrouwbaarheid en gevoeligheid. Aangeraden werd om enkel te gaan voor goede thuistesten voor laboratoria en gespecialiseerde soa poli. Hieronder vind je een aantal soa thuistesten voor laboratoria die interessant kunnen zijn voor mensen uit Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom, Oosterhout, Etten-Leur en omgeving :

Anonieme chlamydia testen voor thuis regio Breda, Etten-Leur, Oosterhout

Chlamydia is de meest voorkomende SOA in de regio Breda. De kans is dan ook het grootste, dat als je besmet bent geraakt met een SOA dat het met deze is gebeurd. Heb je veel wisselende contacten, dan is het verstandig om jezelf periodiek te laten testen. Maar misschien is het verstandig om dit nog iets vaker te doen voor Chlamydia. Klik hieronder voor een betrouwbare chlamydia test voor thuis (waarbij je het testmateriaal per post opstuurt naar het laboratorium).

Anonieme Gonorroe testen voor thuis regio Breda, Etten-Leur, Oosterhout

Gonorroe is ook een SOA die voorkomt in de top-5. Net als voor Chlamydia geldt dat het misschien verstandig kan zijn om je net iets vaker op deze SOA te laten testen.Klik hieronder voor meer informatie over een anonieme Gonorroe SOA test die je kunt doen van je eigen bank.

Complete en betrouwbare SOA thuistest voor vrouwen of mannen (vergelijkbaar met een complete soa test in een soa poli in Breda, Oosterhout Etten-Leur of regio)

Geef je de voorkeur aan een complete SOA thuistest voor vrouwen of mannen met de meest voorkomende SOA´s (Chlamydia EN Gonorroe EN Syfilis EN Herpes EN Mycoplasma EN Trichomonas) in plaats van een minder anoniem en in veel gevallen wat kostbaarder bezoek aan een soa kliniek in Breda, Etten-Leur, Oosterhout of aan de huisarts, dan is onderstaande SOA test wellicht een mooie oplossing. 

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING
Awin