SOA TEST BREDA

Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes, hepatitis B. HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas

Soa test doen in Breda, Oosterhout, Etten-Leur


De stad Breda is misschien wel de mooiste stad van Noord-Brabant. Het is dan ook niet vreemd dat elk jaar veel toeristen, dagjesmensen en festivalbezoekers de sfeervolle stad aan doen. De militaire academie en diverse scholen geven de stad een studentikoze uitstraling. Het uitgaansleven is levendig onder normale omstandigheden. Als zoveel mensen samenkomen ontstaan er natuurlijk liefdes. Ook hebben sommige mensen wisselende seksuele contacten. Hierbij loopt men natuurlijk het risico dat er Seksueel Overdraagbare Aandoeningen worden doorgegeven. Het is in ieders belang om de aanwezigheid van deze SOA’s zoveel mogelijk te beperken. En hiervoor is het tijdig testen natuurlijk van groot belang. Maar waar ga je heen voor een Soa test in de regio Breda, Oosterhout, Etten-leur, Breda Prinsenbeek, Terheijden etc.? Hieronder helpen we je graag op weg met het vinden van een geschikte soa poli in Breda of een anonieme Soa zelftest.

SOA poli in Breda, Oosterhout, Etten-Leur of omgeving

Geef je de voorkeur aan een soa test die wordt afgenomen door een specialist boven het uitvoeren van een soa zelftest, dan kun je terecht bij de GGD, je huisarts of een gespecialiseerde SOA poli in Rotterdam of omgeving. Veel voorkomende SOA’s zijn Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes en hepatitis B. Andere SOA’s zijn HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas. Hieronder vind je SOA poli’s is de omgeving van Breda, Etten-Leur en Oosterhout waar je terecht kunt voor een test.

Anonieme SOA zelftesten voor regio Breda, Oosterhout en Etten-Leur

Het doen van een Soa zelftest heeft een aantal voordelen. Je hoeft immers geen intieme details te delen met testafnemers. Ook zijn anonieme soa zelftesten doorgaans iets goedkoper. Het lijkt dus een ideale oplossing om van je onzekerheid af te komen. De grote vraag is natuurlijk wel hoe betrouwbaar zijn zelftesten in relatie tot soa testen in soa poli’s in Breda.

Het RIVM maakte in 2016 onderscheid tussen thuistesten die je op dient te sturen naar een laboratorium en testen die direct een uitslag geven. Hierbij was toen de conclusie dat zelftesten die direct uitslag geven toen niet voldeden aan eisen m.b.t. betrouwbaarheid en gevoeligheid. Aangeraden werd om enkel te gaan voor goede thuistesten voor laboratoria en gespecialiseerde soa poli. Hieronder vind je een aantal soa thuistesten voor laboratoria die interessant kunnen zijn voor mensen uit Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom, Oosterhout, Etten-Leur en omgeving :

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING