SOA TEST ARNHEM

Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes, hepatitis B. HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas

Soa test doen in Arnhem, Doetinchem, Ede en Wageningen


Tussen de heuvels ligt het imposante centrum van de stad Arnhem. De gezellige straatjes met leuke barretjes en restaurantjes geven de stad een gemoedelijk karakter. Hier komen ieder weekend veel jongeren en ouderen bijeen om het leven te vieren. En een belangrijke deel van deze ontmoetingen heeft uiteindelijk ook te maken met de liefde en natuurlijk seks. Natuurlijk gaat hier niet alles altijd even goed en raken er wel eens mensen besmet met soa’s als gonorroe en chlamydia. Dat wil je natuurlijk liever niet doorgeven aan andere mensen in je leven en zodoende kan het verstandig zijn.om jezelf af en toe te laten testen op de aanwezigheid van een eventuele soa. Op deze pagina lees je waar je jezelf kunt laten testen in een gespecialiseerde soa poli in de omgeving van Arnhem, Velp, Elst, Duiven, Oosterbeek, Doorwerth, Wolfheze en omgeving. Ook wordt aangegeven waar je een zelftest kunt verkrijgen.

Anonieme SOA zelftesten voor regio Arnhem, Doetinchem, Wageningen en Ede

Het doen van een Soa zelftest heeft een aantal voordelen. Je hoeft immers geen intieme details te delen met testafnemers. Ook zijn anonieme soa zelftesten doorgaans iets goedkoper. Het lijkt dus een ideale oplossing om van je onzekerheid af te komen. De grote vraag is natuurlijk wel hoe betrouwbaar zijn zelftesten in relatie tot soa testen in soa poli’s in Arnhem.

Het RIVM maakte in 2016 onderscheid tussen thuistesten die je op dient te sturen naar een laboratorium en testen die direct een uitslag geven. Hierbij was toen de conclusie dat zelftesten die direct uitslag geven toen niet voldeden aan eisen m.b.t. betrouwbaarheid en gevoeligheid. Aangeraden werd om enkel te gaan voor goede thuistesten voor laboratoria en gespecialiseerde soa poli. Hieronder vind je een aantal soa thuistesten voor laboratoria die interessant kunnen zijn voor mensen uit Arnhem, Velp, Oosterbeek en omgeving :

Anonieme chlamydia testen voor thuis regio Arnhem, Doetinchem, Ede etc.

Chlamydia is de meest voorkomende SOA in de regio Arnhem. De kans is dan ook het grootste, dat als je besmet bent geraakt met een SOA dat het met deze is gebeurd. Heb je veel wisselende contacten, dan is het verstandig om jezelf periodiek te laten testen. Maar misschien is het verstandig om dit nog iets vaker te doen voor Chlamydia. Klik hieronder voor een betrouwbare chlamydia test voor thuis (waarbij je het testmateriaal per post opstuurt naar het laboratorium).

Anonieme Gonorroe testen voor thuis regio Arnhem, Ede, Doetinchem etc.

Gonorroe is ook een SOA die voorkomt in de top-5. Net als voor Chlamydia geldt dat het misschien verstandig kan zijn om je net iets vaker op deze SOA te laten testen.Klik hieronder voor meer informatie over een anonieme Gonorroe SOA test die je kunt doen van je eigen bank.

SOA poli in Arnhem, Ede, Wageningen, Doetinchem of omgeving

Geef je de voorkeur aan een soa test die wordt afgenomen door een specialist boven het uitvoeren van een soa zelftest, dan kun je terecht bij de GGD, je huisarts of een gespecialiseerde SOA poli in Arnhem of omgeving. Veel voorkomende SOA’s zijn Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes en hepatitis B. Andere SOA’s zijn HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas. Hieronder vind je SOA poli’s is de omgeving van Arnhem, Wageningen, Doetinchem en Ede waar je terecht kunt voor een test.

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING