SOA TEST AMSTERDAM

Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes, hepatitis B. HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas

Soa test doen in Amsterdam, Zaandam, Purmerend


Het is misschien wel de meest liberale stad van de wereld, het mooie Amsterdam. Met z’n red light district, de gay parade en de vele coffeeshops staat Amsterdam voor veel mensen toch wel een beetje voor vrijheid en dan ook seksuele vrijheid. Veel bezoekers genieten met volle teugen van deze vrijheid en willen zich eens in de zoveel tijd laten checken op de aanwezigheid van een soa. Maar ook mensen zonder wisselende contacten kunnen de behoefte om zekerheid te verkrijgen voor wat betreft eventuele seksueel overdraagbare ziektes als Chlamydia, Gonorroe, Herpes, Hiv etc. Soa testen kunnen worden afgenomen bij de GGD of huisarts maar ook bij gespecialiseerde Soa poli’s in Amsterdam, Purmerend, Amstelveen, Huizen, Zaandam en omgeving. Daarnaast zijn er ook betrouwbare zelftesten beschikbaar. Hieronder vind je meer informatie over soa testen in de regio van Amsterdam.

Maak een afspraak bij een SOA poli in Amsterdam of omgeving

Geef je de voorkeur aan een soa test die wordt afgenomen door een specialist boven het uitvoeren van een soa zelftest, dan kun je terecht bij de GGD, je huisarts of een gespecialiseerde SOA poli in Amsterdam, Zaandam, Purmerend of omgeving. Veel voorkomende SOA’s zijn Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes en hepatitis B. Andere SOA’s zijn HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas. Hieronder vind je SOA poli’s is de omgeving van Amsterdam waar je terecht kunt voor een test.

Anonieme SOA zelftesten vanaf €49,95 voor regio Amsterdam, Zaandam, Purmerend

Het doen van een Soa zelftest heeft een aantal voordelen. Je hoeft immers geen intieme details te delen met testafnemers. Ook zijn anonieme soa zelftesten doorgaans iets goedkoper. Het lijkt dus een ideale oplossing om van je onzekerheid af te komen. De grote vraag is natuurlijk wel hoe betrouwbaar zijn zelftesten in relatie tot soa testen in soa poli’s in Amsterdam.

Het RIVM maakte in 2016 onderscheid tussen thuistesten die je op dient te sturen naar een laboratorium en testen die direct een uitslag geven. Hierbij was toen de conclusie dat zelftesten die direct uitslag geven toen niet voldeden aan eisen m.b.t. betrouwbaarheid en gevoeligheid. Aangeraden werd om enkel te gaan voor goede thuistesten voor laboratoria en gespecialiseerde soa poli. Hieronder vind je een aantal soa thuistesten voor laboratoria die interessant kunnen zijn voor mensen uit Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en omgeving :

Is een soa test aan te raden in jouw persoonlijke geval? Doe nu de soa testwijzer.

Misschien twijfel je of een soa test überhaupt nodig is in jouw situatie? En ook wat voor soort soa test in dat geval het beste is. Doe in dat geval een handige testwijzer om te bepalen of een soa test in een lokale soa kliniek in Amsterdam of een betrouwbare thuistest handig is in jouw persoonlijke situatie. Klik in dat geval op de onderstaande groene button.

Anonieme chlamydia testen voor thuis regio Amsterdam, Zaandam, Amstelveen etc.

Chlamydia is de meest voorkomende SOA in de regio Amsterdam. De kans is dan ook het grootste, dat als je besmet bent geraakt met een SOA dat het met deze is gebeurd. Heb je veel wisselende contacten, dan is het verstandig om jezelf periodiek te laten testen. Maar misschien is het verstandig om dit nog iets vaker te doen voor Chlamydia. Klik hieronder voor een betrouwbare chlamydia test voor thuis (waarbij je het testmateriaal per post opstuurt naar het laboratorium).

Anonieme Gonorroe testen voor thuis regio Amsterdam, Zaandam etc.

Gonorroe is ook een SOA die voorkomt in de top-5. Net als voor Chlamydia geldt dat het misschien verstandig kan zijn om je net iets vaker op deze SOA te laten testen.Klik hieronder voor meer informatie over een anonieme Gonorroe SOA test die je kunt doen van je eigen bank.

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING
Awin