SOA TEST AMERSFOORT

Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes, hepatitis B. HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas

Soa test doen in Amersfoort, Nijkerk, Barneveld en Leusden


Midden in land ligt de mooie stad Amersfoort op een plek waar diverse werelden samenkomen. Van de randstad tot de provincie, van het bourgondische zuiden van Nederland tot het trotse Noorden, diverse wegen kruisen elkaar in het centraal gelegen Amersfoort. En waar veel mensen samenkomen ontstaan natuurlijk ook diverse vriendschappen, liefdes en alles wat hier tussen ligt. En uiteraard neemt ook seks een belangrijke plaats in bij deze relaties. En hoe aangenaam seks ook is, het gaat natuurlijk wel eens mis in de vorm van een SOA. Het is daarom van belang dat je jezelf bij wisselende contacten of onveilige seks laat controleren op chlamydia of een andere SOA. Hiervoor kun je in de omgeving Amersfoort, Nijkerk, Soest, Leusden, Barneveld en Baarn terecht bij verschillende soa poli´s. Op deze pagina vind je hierover meer informatie evenals m.b.t. een alternatief, namelijk betrouwbare zelftesten.

SOA poli in Amersfoort, Barneveld, Nijkerk, Leusden of omgeving

Geef je de voorkeur aan een soa test die wordt afgenomen door een specialist boven het uitvoeren van een soa zelftest, dan kun je terecht bij de GGD, je huisarts of een gespecialiseerde SOA poli in Amersfoort of omgeving. Veel voorkomende SOA’s zijn Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes en hepatitis B. Andere SOA’s zijn HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas. Hieronder vind je SOA poli’s is de omgeving van Amersfoort waar je terecht kunt voor een test.

Anonieme SOA zelftesten voor regio Amersfoort

Het doen van een Soa zelftest heeft een aantal voordelen. Je hoeft immers geen intieme details te delen met testafnemers. Ook zijn anonieme soa zelftesten doorgaans iets goedkoper. Het lijkt dus een ideale oplossing om van je onzekerheid af te komen. De grote vraag is natuurlijk wel hoe betrouwbaar zijn zelftesten in relatie tot soa testen in soa poli’s in Amersfoort.

Het RIVM maakte in 2016 onderscheid tussen thuistesten die je op dient te sturen naar een laboratorium en testen die direct een uitslag geven. Hierbij was toen de conclusie dat zelftesten die direct uitslag geven toen niet voldeden aan eisen m.b.t. betrouwbaarheid en gevoeligheid. Aangeraden werd om enkel te gaan voor goede thuistesten voor laboratoria en gespecialiseerde soa poli. Hieronder vind je een aantal soa thuistesten voor laboratoria die interessant kunnen zijn voor mensen uit Amersfoort, Baarn, Soest, Barneveld, Leusden en omgeving :

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING