'Awin' SOA test Amersfoort, Barneveld, Nijkerk of THUISTEST vanaf €59,95

SOA TEST AMERSFOORT

Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes, hepatitis B. HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas

Soa test doen in Amersfoort, Nijkerk, Barneveld en Leusden


Midden in land ligt de mooie stad Amersfoort op een plek waar diverse werelden samenkomen. Van de randstad tot de provincie, van het bourgondische zuiden van Nederland tot het trotse Noorden, diverse wegen kruisen elkaar in het centraal gelegen Amersfoort. En waar veel mensen samenkomen ontstaan natuurlijk ook diverse vriendschappen, liefdes en alles wat hier tussen ligt. En uiteraard neemt ook seks een belangrijke plaats in bij deze relaties. En hoe aangenaam seks ook is, het gaat natuurlijk wel eens mis in de vorm van een SOA. Het is daarom van belang dat je jezelf bij wisselende contacten of onveilige seks laat controleren op chlamydia of een andere SOA. Hiervoor kun je in de omgeving Amersfoort, Nijkerk, Soest, Leusden, Barneveld en Baarn terecht bij verschillende soa poli´s. Op deze pagina vind je hierover meer informatie evenals m.b.t. een alternatief, namelijk betrouwbare zelftesten.

Anonieme SOA zelftesten vanaf €59,95 voor regio Amersfoort

Het doen van een Soa zelftest heeft een aantal voordelen. Je hoeft immers geen intieme details te delen met testafnemers. Ook zijn anonieme soa zelftesten doorgaans iets goedkoper. Het lijkt dus een ideale oplossing om van je onzekerheid af te komen. De grote vraag is natuurlijk wel hoe betrouwbaar zijn zelftesten in relatie tot soa testen in soa poli’s in Amersfoort.

Het RIVM maakte in 2016 onderscheid tussen thuistesten die je op dient te sturen naar een laboratorium en testen die direct een uitslag geven. Hierbij was toen de conclusie dat zelftesten die direct uitslag geven toen niet voldeden aan eisen m.b.t. betrouwbaarheid en gevoeligheid. Aangeraden werd om enkel te gaan voor goede thuistesten voor laboratoria en gespecialiseerde soa poli. Hieronder vind je een aantal soa thuistesten voor laboratoria die interessant kunnen zijn voor mensen uit Amersfoort, Baarn, Soest, Barneveld, Leusden en omgeving :

Anonieme chlamydia testen voor thuis regio Amersfoort

Chlamydia is de meest voorkomende SOA in de regio Amersfoort. De kans is dan ook het grootste, dat als je besmet bent geraakt met een SOA dat het met deze is gebeurd. Heb je veel wisselende contacten, dan is het verstandig om jezelf periodiek te laten testen. Maar misschien is het verstandig om dit nog iets vaker te doen voor Chlamydia. Klik hieronder voor een betrouwbare chlamydia test voor thuis (waarbij je het testmateriaal per post opstuurt naar het laboratorium).

Anonieme Gonorroe testen voor thuis regio Amersfoort

Gonorroe is ook een SOA die voorkomt in de top-5. Net als voor Chlamydia geldt dat het misschien verstandig kan zijn om je net iets vaker op deze SOA te laten testen.Klik hieronder voor meer informatie over een anonieme Gonorroe SOA test die je kunt doen van je eigen bank.

Complete en betrouwbare SOA thuistest voor vrouwen of mannen (vergelijkbaar met een complete soa test in een soa poli in Amersfoort of regio)

Geef je de voorkeur aan een complete SOA thuistest voor vrouwen of mannen met de meest voorkomende SOA´s (Chlamydia EN Gonorroe EN Syfilis EN Herpes EN Mycoplasma EN Trichomonas) in plaats van een minder anoniem en in veel gevallen wat kostbaarder bezoek aan een soa kliniek in Amersfoort, Barneveld, Leusden of aan de huisarts, dan is onderstaande SOA test wellicht een mooie oplossing. 

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING
Awin