'Awin' SOA test Almere, Lelystad of THUISTEST vanaf €59,95

SOA TEST ALMERE

Chlamydia, genitale wratten, gonorroe, herpes, hepatitis B. HIV, HPV, schaamluis, schurft, shigella, syfilis en trichomonas

Soa test doen in Almere en Lelystad


Almere is booming. Was de stad eerst alleen nog een forens stadje in de achtertuin van Amsterdam, inmiddels heeft Almere enorm veel te bieden voor iedereen. De vele uitgaansmogelijkheden zorgen er dan ook voor dat er in normale tijden (wanneer er geen pandemie door ons land heen raast) grote stromen mensen samenkomen in het bruisende centrum. En deze mensen willen dan graag genieten van een hapje, een drankje, een dansje en natuurlijk van elkaar. Relaties en affaires bloeien op in de gezellige sfeer van de stad. Een nadelig gevolg hiervan is dat ook soa’s gemakkelijk kunnen opbloeien. Heb je een actief seksleven en niet altijd met dezelfde partner dan kan het daarom verstandig zijn om je eens in de zoveel tijd te laten nakijken op de aanwezigheid van een seksueel overdraagbare aandoening. Op deze pagina kun je zien op welke wijze en waar precies je kunt laten testen op een soa in Almere.

Anonieme SOA zelftesten vanaf €59,95 voor regio Almere en Lelystad

Het doen van een Soa zelftest heeft een aantal voordelen. Je hoeft immers geen intieme details te delen met testafnemers. Ook zijn anonieme soa zelftesten doorgaans iets goedkoper. Het lijkt dus een ideale oplossing om van je onzekerheid af te komen. De grote vraag is natuurlijk wel hoe betrouwbaar zijn zelftesten in relatie tot soa testen in soa poli’s in Almere en Lelystad.

Het RIVM maakte in 2016 onderscheid tussen thuistesten die je op dient te sturen naar een laboratorium en testen die direct een uitslag geven. Hierbij was toen de conclusie dat zelftesten die direct uitslag geven toen niet voldeden aan eisen m.b.t. betrouwbaarheid en gevoeligheid. Aangeraden werd om enkel te gaan voor goede thuistesten voor laboratoria en gespecialiseerde soa poli. Hieronder vind je een aantal soa thuistesten voor laboratoria die interessant kunnen zijn voor mensen uit Almere en omgeving :

Anonieme chlamydia testen voor thuis regio Almere en Lelystad

Chlamydia is de meest voorkomende SOA in de regio Almere. De kans is dan ook het grootste, dat als je besmet bent geraakt met een SOA dat het met deze is gebeurd. Heb je veel wisselende contacten, dan is het verstandig om jezelf periodiek te laten testen. Maar misschien is het verstandig om dit nog iets vaker te doen voor Chlamydia. Klik hieronder voor een betrouwbare chlamydia test voor thuis (waarbij je het testmateriaal per post opstuurt naar het laboratorium).

Anonieme Gonorroe testen voor thuis regio Almere en Lelystad

Gonorroe is ook een SOA die voorkomt in de top-5. Net als voor Chlamydia geldt dat het misschien verstandig kan zijn om je net iets vaker op deze SOA te laten testen.Klik hieronder voor meer informatie over een anonieme Gonorroe SOA test die je kunt doen van je eigen bank.

Complete en betrouwbare SOA thuistest voor vrouwen of mannen (vergelijkbaar met een complete soa test in een soa poli in Almere, Lelystad of regio)

Geef je de voorkeur aan een complete SOA thuistest voor vrouwen of mannen met de meest voorkomende SOA´s (Chlamydia EN Gonorroe EN Syfilis EN Herpes EN Mycoplasma EN Trichomonas) in plaats van een minder anoniem en in veel gevallen wat kostbaarder bezoek aan een soa kliniek in Almere, Lelystad of aan de huisarts, dan is onderstaande SOA test wellicht een mooie oplossing. 

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING
Awin